Kantoor aan de keukentafel

Creëer een verantwoorde werkplek in de woonkamer of keuken, zodat je niet meer afgezonderd op een bovenkamertje hoeft te werken, maar ook kunt genieten van de gezelligheid in huis. Zowel staand als zittend.

Ken je dat: je moet thuiswerken, maar waar in huis vind je daar de beste plek voor? Op je zolderkamer? Veel te koud – of juist te warm. Een bureautje op de slaapkamer? Beter van niet, want de slaapkamer is voor andere dingen bedoeld. Dan blijven de woonkamer en keuken over als geschikte werkplek, maar wie wil er nou een bureau in de huiskamer? Maar er is goed nieuws, want je kunt prima werken aan de keukentafel.

We zien je denken: ‘werken aan de keukentafel is toch hartstikke slecht voor je?’

Met Kitchen Table niet. Dit bureau van Design Djunky is een unieke combinatie van een keukentafel en een werkplek.

Werken en leven aan dezelfde tafel

In de neutrale stand is er aan de Kitchen Table ruim plek om met het hele gezin te eten, spelletjes te spelen of ontspannen de krant te lezen. Zowel het tafelblad als het onderstel kan in diverse kleuren en materialen worden geleverd, zodat de Kitchen Table altijd de uitstraling heeft die bij jouw keuken of woonkamer past.

Maar een deel van de Kitchen Table is een zit-sta bureau. En dat maakt deze tafel uniek. Met een druk op de knop pas je de hoogte van het bureau aan van 65 centimeter tot 130 centimeter. Daarmee voldoet Kitchen Table aan de arbo-eisen van een zit-sta werkplek.

Verantwoorde thuiswerkplek

Met de Kitchen Table creëer je dus een verantwoorde werkplek in de woonkamer of keuken, zodat je niet meer afgezonderd op een bovenkamertje hoeft te werken, maar ook kunt genieten van de gezelligheid in huis. Nog een voordeel van in de keuken werken: je bent in de buurt van het koffiezetapparaat én de koelkast.

Dus terwijl jij zit of staat te werken, kunnen je kinderen aan de andere kant van de tafel hun huiswerk maken, een boek lezen, koekjes bakken of een puzzel maken. Klaar met je werkdag? Met een druk op de knop staat het bureau weer op gelijke hoogte en kan de tafel gedekt worden voor het avondeten. Nu alleen nog even koken.