Handig communiceren via Interactieve Info Display

Geen prikborden vol met verouderde berichten. Geen A4-tjes meer die over elkaar heen geplakt zijn. Met een interactieve infodisplay kunt u direct communiceren met de bewoners en gebruikers van uw gebouw.

Als bewoner ben je altijd ge├»nformeerd over het reilen en zeilen van wat er allemaal in het gebouw staat te gebeuren. De Interactieve Infodisplay wordt geleverd met al vooraf geprogrammeerde informatie.

Door middel van de management website kunt u inloggen en de borden vanuit uw kantoor en op elk moment aanpassen. Dit zal u tijd en ritjes besparen. Wij noemen het duurzaam! Lift stuk? U krijgt de melding dat de ligt buiten gebruik is, en u kunt in zeer korte tijd uw bewoners hierover informeren. Hierdoor krijgt u blije bewoners! Afsluiting van het water? U kunt het plannen en aankondigen op de display en, zodra het probleem is opgelost, het bericht moeiteloos weer verwijderen.

Het interactieve deel van deze Info Diplay is dat de bewoners met hun key-fob sleutel hun stem kunnen uitbrengen. Wilt u weten hoe tevreden/ontevreden uw bewoners is met de kleur blauw op de muur van de entree? U kunt een peiling houden onder uw bewoners, maar ook dagelijks de weersverwachting tonen.