Ergonomische monitorarm met USB-C 3.1 dockingstation

Werktafel, bureaustoel en beeldscherm in de voor hem/haar ideale ergonomische positie instellen en de werkdag, op een in no time gepersonaliseerde werkplek, kan beginnen. Het is mogelijk met een ergonomische monitorarm waarbij in de voet een USB-C 3.1 dockingstation is geïntegreerd.

Dit betekent voor de hedendaagse gebruiker dat hij/zij ’s morgens op kantoor komt, op een willekeurig werkplek kan aanlanden en de laptop met één universele kabeltje kan aansluiten op de reeds aanwezige externe apparatuur (beeldscherm, muis, toetsenbord). Dit kan ook voor de thuiswerkplek worden ingezet. Naast de laptop kunnen ook nog externe beeldschermen worden aangesloten, tot zelfs twee 4K monitoren toe. Of juist een curved breedbeeld scherm tot 5K.

De nieuwste USB-C 3.1 technologie zorgt er niet alleen voor dat alle data van de laptop probleemloos wordt doorgegeven aan de externe apparatuur, maar ook dat de laptop wordt opgeladen. De M/Connect2 is een universele dockingstation waardoor je niet meer afhankelijk bent van de life-cycle van de laptop en merk onafhankelijk is waardoor het ook uitermate geschikt is als men ‘bring your own device’ hanteert.

Onder het tafelblad, dus aan het oog onttrokken, zijn alle permanente aansluitingen doorverbonden en een simpele hub op het werkblad zorgt voor directe toegang tot data-, audio- en oplaadpunten. (USB-A en USB-C) Hieronder een snel lader voor bijvoorbeeld uw tablet of smartphone. De gebruiker hoeft dus niet te prutsen met allerlei snoertjes, niet op zijn/haar knieën op zoek moet naar een stopcontact en en alle kabels zijn tevens netjes weggewerkt.