Een elastische, naadloze en waterdichte wandafwerking

Schimmel, vuil, verkleuring en scheurvorming: openbare natte ruimtes hebben het zwaar te verduren. Dat kan slimmer, hygiënischer en duurzamer. Het kunsthars, (biopolymeer) dat voor deze wandafwerking gebruikt wordt, beschikt over unieke producteigenschappen. Dit kunsthars is elastisch, naadloos, 100% waterdicht en zeer duurzaam is.

De revolutionaire Wallastic wandafwerking is speciaal ontwikkeld voor badkamers, toiletten en doucheruimtes in openbare ruimtes:

  • Als gegoten: Gemaakt van een 2k biopolymeer. Wanden worden volledig naadloos, elastisch en dus 100% waterdicht afgewerkt.
  • Voor het leven: Slijtvast en gaat een leven lang mee. Omdat de kunsthars elastisch is, hebben scheuren vanuit de ondergrond, (zetting) nagenoeg geen effect op de wandafwerking. Wallastic rekt mee en blijft waterdicht. Daarnaast is eventuele schade eenvoudig te repareren.
  • Eenvoudig in onderhoud: In tegenstelling tot tegels heeft deze wandafwerking geen voegen of naden waar vuil zich kan nestelen. Dit maakt het de meest eenvoudige wand in onderhoud.
  • Schimmelvrij: Schimmels en bacteriën krijgen geen kans op een gladde wand. Schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest doordat er geen voegen in de wand aanwezig zijn. Ook voldoet het aan HACCP.
  • Milieuvriendelijk: de kunsthars is samengesteld met o.a. plantaardige oliën.
  • Het oog wil ook wat: uitstraling is belangrijk. De strakke afwerking geeft een stijlvolle uitstraling aan natte ruimtes. Bovendien leveren we in alle RAL, Sikkens en NCS-kleuren. Liever betoneffect? Ook dat is mogelijk.