Digitale draadloze snelweg voor IoT toepassingen

Een nieuwe bedieningsunit is de ideale oplossing voor IoT-oplossingen. De Integrated Smart Sense (ISS) kan zowel bedraad als door batterijen gevoed worden waardoor dit vrijheid geeft met plaatsen op de bouw. Ook is de ISS op glazen wanden te bevestigen door gebruik te maken van magneten. De ISS is minimalistisch, modern en multi-inzetbaar.

De ISS wordt op 1,5m hoogte gehangen voor een optimale temperatuurmeting. Bevestigingsmogelijkheden zijn: bevestigen op glas d.m.v. magneten, schroeven op muur en schroeven op wandcontactdoos met bevestigingsplaatje. De ISS kan communiceren met infrarood, bluetooth en Modbus (alleen mogelijk bij een voeding van 12/24/48V DC). Doordat de ISS ook met IR communiceert, is deze uitwisselbaar en kan hierdoor met verschillende soorten multisensoren communiceren. De ISS heeft meerdere toepassingsgebieden, zoals lichtregeltechniek, klimaatregeltechniek en zonwering

Integrated Multi Sensor
De Integrated Multi Sensor (IMS) is de nieuwe Internet of Things (IoT) router op basis van bluetooth communicatie. Door de integratie van diverse sensoren in combinatie met beacon bepaling is dit dé oplossing voor moderne gebouwen. Door het gat in de behuizing wordt er een optimale  temperatuurmeting gedaan en door de 5 verschillende lichtinvalshoeken kan verlichting optimaal worden geregeld. De communicatiemogelijkheden van de IMS zijn Bluetooth Mesh, Bluetooth Gatt, DALI en infrarood. De Integrated MultiSensor beschikt over fullscale bluetooth communicatie. Met fullscale wordt bedoeld, dat de IMS beacon ontvangst heeft, app bediening en informatie middels bluetooth heeft en router communicatie voor bluetooth data. Hiervoor is gebruik gemaakt van de laatste ontwikkelingen op bluetooth communicatie, die redundant uitgevoerd is om informatie verlies te voorkomen.

De ISS heeft meerdere toepassingsgebieden: lichtregeltechniek, klimaatregeltechniek, beveiligingstechniek en communicatietechniek De Integrated multisensor is eenvoudig te monteren d.m.v. twee verschillende stekkerbare plafondmontages. Hierbij kan men kiezen voor inbouw of middels een pendel aan het plafond. Er is tevens rekening gehouden met prefab bekabeling en eindmontage van de IMS.