De eerste zelfreinigende slimme deurkruk

Mensen worden steeds bewuster van het belang van goede hygiëne. Toch komen we uiteraard in aanraking met oppervlakken die mogelijk bacteriën bevatten, zoals deurklinken. Een zelfreinigende slimme deurkruk biedt daarvoor oplossing.
Een deurkruk aanraken is evenredig aan 10.000 handen schudden en het gros van de mensen denkt niet aan handen wassen nadat ze naar de wc zijn geweest. Achtergebleven bacteriën of virussen worden zo gemakkelijk overgedragen. De oplossing is gevonden in de Touch 1. Een vernuftige vinding waarbij de deurkruk zichzelf kan reinigen.Hoe het werkt:

  1. De gebruiker drukt de deurkruk naar beneden zoals hij het zou doen met een normale deurkruk
  2. Nadat de deurkruk naar zijn initiële stand terugkeert, gaat de ring heen en weer over de hendel en wordt de antibacteriële oplossing aangebracht
  3. 99% van de bacteriën en virussen zijn binnen 3 seconden gedood
Product features Touch 1
  • Kan binnen 10 minuten worden geïnstalleerd zonder hulp van een monteur
  • Is veilig in gebruik en functioneert als een traditionele deurkruk
  • Een cartridge is genoeg voor minstens 1000 reinigingen. Het vervangen van een lege cartridge is eenvoudig en duurt minder dan 60 seconden
  • Helpt uw bezoekers en klanten te beschermen tegen ziektes en draagt bij aan een schone en veilige omgeving.
  • Helpt om schoonmaak kosten te verminderen. Voor een klein bedrijf zorgt het IoT device voor een vermindering van schoonmaakkosten tot wel €500/jaar.