Camerabeveiligingssysteem als Business Intelligence Platform

Geavanceerde camerasystemen zijn vaak complex voor gebruikers om te beheren. Nieuwe oplossingen voor cloudbeheer maken dit echter steeds makkelijker en videobewaking wordt zo eenvoudiger voor de integrator, de installateur en de klant.

Eagle Eye Networks is ontwikkeld om videobeveiliging eenvoudiger te maken voor de ondernemers van vandaag. Het biedt de voordelen van cloudbeheer en cloudopslag, zoals lagere TCO (total cost of ownership), on-demand implementatie en gecentraliseerd beheer. Dit alles met de volledige flexibiliteit om video op te slaan in de cloud, on-premise of een combinatie van beide. Het video management platform lost de belemmeringen voor cloud-implementatie op, waaronder hoog bandbreedteverbruik, kwetsbaarheden in beveiliging en privacy, en beperkte cameraselectie. Het ondersteunt duizenden IP- en analoge camera’s.

Met de gebaseerde beheer en opname, hoeven er niet langer pc’s, DVR’s of NVR’s te worden geïnstalleerd. Het is ook niet nodig om software te installeren en te configureren of het besturingssystemen te onderhouden, draaiende en veilig te houden. Het video managementsysteem is 100% web-/mobiel-gebaseerd. Bekijk live en opgenomen videobeelden vanaf een laptop of tablet. Gebruik de webinterface om camera’s toe te voegen met slechts één klik. Beheer eenvoudig met een paar kliks de gebruikersrechten. Klanten krijgen de flexibiliteit om het deel van de video dat in de cloud wordt opgeslagen en het deel dat on-premise wordt opgeslagen aan te passen, variërend van 0-100%. Video kan volledig on-premise of volledig in de cloud worden opgeslagen, of in elke combinatie. Het model is gebaseerd op maandelijkse abonnementen. U kiest de hoeveelheid storage & camera’s die u wenst. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Voeg op elk moment meer camera’s toe zonder hardware toe te voegen.

Het systeem draait op een open cloud-platform en kunstmatige intelligentie (AI) om het videobewakingssysteem om te vormen tot een nog krachtigere tool. Deze oplossing is een noviteit, omdat er zo een open, publiek domein, veilig, plug and play communicatie framework is geïntroduceerd dat partijen in staat stelt camera’s, DVR’s en encoders aan te sluiten op de cloud.