Nieuwsberichten

Want een wand verdient ook aandacht!

Door Julie Huismans

Jezelf wel eens gestoten aan een onzichtbare muur? Waarschijnlijk onbewust wel een aantal keer. Die ene niet tastbare, maar toch voelbare muur van onbegrip. Op kantoor blijkt dit fenomeen een dagelijkse ergernis. Maar, niet getreurd! Er zijn muren op kantoor waar je wél iets aan kunt doen, namelijk een saaie kantoorwand! Want, een wand verdient toch ook aandacht?

Alle neuzen dezelfde kant op, het blijkt een lastige taak voor veel ondernemers. Maar, hoe creëer je onderling meer eenheid en samenwerking? Niet met de zoveelste vergadering over de benodigde interne veranderingen. Vergeet vooral niet de belangrijkste vorm van marketing: je eigen personeel. Zij stralen vertrouwen en zekerheid uit naar (potentiële) klanten en zijn dus een belangrijk onderdeel van jouw branding. Zij zijn degenen die een optimale, sfeervolle werkplek verdienen. Sta jij ook open voor snelle, efficiënte verandering op de werkvloer en een sterke merkpositionering? Begin eens met een simpele observatie van diverse bedrijfsruimtes.

Een positieve medewerker is een productievere medewerker!

Strak en kleurloos, maar wel functioneel? Niet meer van deze tijd, maar het omschrijft vaak wel de gemiddelde werkplek of kantine. Te veel afleidende elementen in een ruimte werken de concentratie tegen. Doelloos staren naar een saaie, witte muur wekt zelden briljante, creatieve ingevingen op. Geef je medewerkers dagelijks vertrouwen, inspiratie en een trots gevoel door hun werkruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Geef saaie kantoorwanden een snelle, moderne opknapbeurt! Uit onderzoek is gebleken dat de productiviteit van medewerkers positief wordt beïnvloed door het gebruik van kleur. Ga nu niet spontaan allemaal regenbogen op de muur schilderen. Houd het professioneel, maar wel efficiënt!

Een ideale werkplek creëer je samen met je collega’s.

Kantoorwanden restylen kan op vele manieren. Verven kan veel ergernis en oponthoud veroorzaken. Kies voor een snelle, moderne oplossing: zelfklevende folie. Een vlotte applicatie zonder verstoring van dagelijkse werkzaamheden en altijd een p(l)akkend resultaat! Stimuleer creativiteit, verbeter de samenwerking en ervaar meer vertrouwen op de werkvloer.
Ga je voor die ene inspirerende quote, een naadloze fotowand of kies je voor een multifunctionele muur waar iedereen iets aan heeft? Laat een wand bekleden met krijt- of whiteboardfolie, zodat iedereen dagelijks iets kan toevoegen. Vraag je medewerkers om input qua ontwerp, zij brengen immers de meeste tijd door in saaie bedrijfsruimtes.

Stimuleer creativiteit, verbeter de samenwerking en ervaar meer vertrouwen.

Geen tijd voor tijdelijk oponthoud? Folie is ideaal om saaie wanden te transformeren. Snel gemonteerd zonder droogtijd, compleet geurloos en weinig hinder. Met behulp van zelfklevende folie ondergaat een saaie kantoorwand een snelle, moderne transformatie. Kies voor een inspirerende afbeelding of creëer eenheid met een mooi huisstijlontwerp. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je verbazen door visuals met creatieve oplossingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, ervaar het bijzondere effect van folie!