Nieuwsberichten

Veilig de handen uit de mouwen

Door Carmen Schrooten

Veilig handen ontsmetten zonder geklieder en zonder irritatie van de huid kan eenvoudig met een handreinigingsautomaat. Door het volledig natuurlijke ontsmettingsmiddel COV-X handspray zijn gebruikers langdurig beschermd tegen corona.

Voordelen voor facilitair managers / gebouwbeheer

  • Kostenbesparing: juiste dosering en geen papieren handdoekjes nodig
  • Zeer hygiënisch: geen kliederboel
  • Biologisch: geen chemicaliën of alcohol
  • Veilig: onschadelijk voor huid en oppervlakten

De effectiviteit van de COV-X handspray is wetenschappelijk bewezen en recent uitvoerig getest en goedgekeurd volgens de EN1500 richtlijnen. Het product bestaat uit micro-organismen die slechte bacteriën verdringen en verdrijven. Deze micro-organismen bestaan uit goede bacteriën die we nodig hebben om onszelf gezond te houden. Deze worden door de COV-X handspray slim en effectief ingezet, wat leidt tot schone handen en veilige oppervlakken. Op 100% milieuvriendelijke wijze, zonder chemicaliën of alcohol en met een tot tien keer langere werking vergeleken met reguliere handgel.

Dagelijkse routine

Medewerkers en bezoekers steken hun handen in de kleurrijke automaat. waarna deze gereinigd en ontsmet worden met de COV-X handspray. Regelmatig je handen ontsmetten zal de komende tijd een dagelijkse routine blijven. De automaat geeft precies de juiste hoeveelheid spray vrij, er zijn dan ook geen papieren handdoekjes nodig. Er zijn drie standaard designs voor scholen, sportclubs en horeca. Een ontwerp op maat is uiteraard ook mogelijk. De COV-X handspray neutraliseert geur en ziektekiemen, is anti-allergeen getest, hydraterend en biedt langdurige bescherming. De kans op besmetting met het coronavirus via aanraking is met het gebruik van dit product zeer onwaarschijnlijk. De handspray is 99,9% effectief tegen corona.

Meer informatie