Nieuwsberichten

Toegangsbeheer dat meegroeit

Toegang

Mensen vereisen verschillende toegangstijden en -punten. Daarnaast veranderen uw toegangs- en beveiligingseisen van dag tot dag. Hierdoor is een statische oplossing geen optie meer. In plaats daarvan moet één enkel, allesomvattend beveiligingsplatform connectiviteit, gebruiksgemak én eenvoud bieden.

De wereld is continu in beweging. Mensen, gegevens en goederen zijn meer dan ooit in verandering. Van een beveiligingsoplossing wordt verwacht dat deze zich hier keer op keer op aanpast. ASSA ABLOY lanceert Incedo Business, de beveiligingsoplossing die al uw beveiligingssoftware en -hardware binnen één platform verbindt. De gebruikersinterfaces van Incedo zijn vriendelijk, flexibel en eenvoudig te updaten. Zo stelt u makkelijk èn snel in wie wanneer toegang heeft tot welke deur. Hiermee houdt u uw mensen in beweging en laat u uw bedrijf groeien.

Connectiviteit, gebruiksgemak èn eenvoud
Mensen vereisen verschillende toegangstijden en -punten. Daarnaast veranderen uw toegangs- en beveiligingseisen van dag tot dag. Hierdoor is een statische oplossing geen optie meer. In plaats daarvan moet één enkel, allesomvattend beveiligingsplatform connectiviteit, gebruiksgemak èn eenvoud bieden. En dit platform dient tegelijkertijd uw pand te beveiligen en de toegang te filteren om de steeds veranderende bewegingen van mensen te beheren. Toegangscontrole maakt deze verplaatsing van mensen mogelijk, dus het juiste systeem is hierin cruciaal.

Meer controle en flexibiliteit
Deze beveiligingsoplossing maakt het leven en alle bijbehorende zaken gemakkelijker en efficiënter voor iedereen; van installateurs tot eindgebruikers. Facilitair Managers hebben meer controle en flexibiliteit dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Denk aan het maximaliseren van het investeringsrendement, waarbij men snel kan opschalen wanneer dat nodig is. Daarnaast kunnen systeembeheerders meer doen binnen de beschikbare budgetten. Zo kunnen zij toegangsprofielen initiëren, annuleren of wijzigen en bewegingen op hun locatie realtime volgen.

Geen vertragingen of onnodige complexiteit meer
Ondertussen krijgen gebruikers de individuele toegangstijden en toegangsrechten die ze nodig hebben. Zij kunnen vrij bewegen zonder de veiligheid van andere mensen en apparatuur in gevaar te brengen. Integrators kunnen middels de moderne technologieën verbonden systemen snel upgraden en zo risico’s minimaliseren. En installateurs hoeven niet langer te worstelen met incompatibele systemen; het is namelijk in staat om samen te werken met andere systemen. Dit betekent dat vertragingen of onnodige complexiteit tot het verleden behoren.


Meer informatie