Nieuwsberichten

Stoom vernietigt virussen en bacteriën

Virussen overleven op deurklinken, sanitair, trapleuningen, toetsenborden etc. Reinig met stoom en zorg daarmee voor een veilige omgeving voor jezelf, je medewerkers en je klanten. Stoom vernietigt de bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen. Het desinfecteert ieder mogelijk oppervlak.

Virussen overleven op deurklinken, tafels, stoelen, sanitair, trapleuningen, toetsenborden, vloeren et cetera. Hoge temperaturen en luchtvochtigheid vernietigen virussen en remmen verspreiding hiervan! Het coronavirus overleeft tot drie uur in de lucht, wel tot vier uur op koper en tot 24 uur op karton. Op plastic oppervlakken en op roestvrijstaal blijft het coronavirus tot zeker drie dagen besmettelijk!

Reinig met stoom en zorg daarmee voor een veilige omgeving voor jezelf, je medewerkers en je klanten. Stoom vernietigt bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen. Het desinfecteert ieder mogelijk oppervlak. De droge stoomtechniek zorgt ervoor dat je het vrijwel overal op kunt toepassen. Iedere machine is standaard uitgerust met een uitgebreid hulpstukkenpakket, waardoor je niet alleen beperkt bent tot het reinigen van je vloeren, maar waardoor de toepassingsgebieden onbeperkt zijn. The Clean Experience is specialist op het gebied droge stoom techniek. De TCE stoomstofzuigers en stoomreinigers zijn te koop en te leasen.

Meer informatie