Nieuwsberichten

Sleutelkluis met slimme cilinder

Binnen organisaties zijn vaak verschillende sleutels in omloop die in een sleutelkast bewaard worden, maar waar wordt vervolgens de sleutel bewaard die toegang geeft tot de sleutelkluis? Als deze sleutel niet op zijn vaste plek ligt, hoe komt u er dan achter wie de sleutel het laatst heeft gebruikt? Heeft u meerdere voertuigen in omloop met een veelvoud aan chauffeurs, en moeten al deze chauffeurs toegang krijgen tot een kluis met autosleutels?

De oplossing is de Juwel sleutelkluis die u opent met de BEE-LOCK P1 elektronische cilinder (2** SKG)waarmee tot wel 200 gebruikers geregistreerd toegang kunnen krijgen. Via de gratis BeeSecure app kunt u alle gebruikers een vaste of tijdelijke toegangscode toewijzen en in de app kunt u controleren wie voor het laatst de sleutelkluis geopend heeft. En is een collega of chauffeur de code kwijt? Dan stelt u heel eenvoudig vanuit de app een nieuwe code in.

De P1 cilinder kan zowel zonder een app als met de BeeSecure app worden ingesteld en beheerd. Voor gebruik in combinatie met de app (Android en Apple) is het optionele BEE-HUB basisstation nodig. De Juwel sleutelkluis is er in twee uitvoeringen waarbij de één ruimte biedt aan maximaal 40 sleutels en de grotere sleutelkluis aan maar liefst 120 sleutels.

Smart Home producten van BeeSecure

Naast deze elektronische cilinder levert BeeSecure meer Smart Home oplossingen voor woningen en bedrijven. Denk aan diverse bewegingssensoren voor deuren, ramen en voorwerpen, maar ook een Smart Home rookmelder. Al deze slimme apparaten kunnen op eenvoudige wijze met elkaar verbonden worden en zijn te beheren via één app. Zo gaat u altijd met een gerust hart van huis!

Nieuwsbank banner