Nieuwsberichten

Op een verantwoordelijke manier thuiswerken

Thuis werken

De meest voorkomende irritaties aan thuiswerken zijn de omgevingsgeluiden en het werk niet kunnen vergeten door de rondzwervende kantoorproducten in het huis. Wat heeft een medewerker nodig om op een fijne manier thuis te kunnen werken? Vaak bestaat de behoefte aan een zelfde soort omgeving als op kantoor.

Met de huidige omstandigheden omtrent Corona vonden wij dat onze kennis hier voor ingezet kon worden. We zijn dan ook aan de slag gegaan met het ontwikkelen en produceren van een nieuw prefab product gericht op de maatregel: “Werk zo veel mogelijk thuis”.
Vanuit bovengenoemde basis zijn wij gaan kijken naar wat een medewerker nodig heeft om op een fijne manier thuis te kunnen werken. Al snel merkte wij dat er veel behoefte is aan een zelfde soort omgeving als op kantoor. Rust, opbergruimte, etc. De meest voorkomende irritaties aan thuis werken zijn de omgevingsgeluiden en het werk niet kunnen vergeten door de rondzwervende kantoor producten in uw eigen huis. De BSK//Cube biedt de beste oplossing voor bovenstaand genoemde punten. Tijdens de lunchpauze of na werktijd doet u de deur op slot en laat u het werk daadwerkelijk achter in uw kantoor. De BSK//Cube is volledig ontworpen met de medewerker in gedachten. Het biedt de mogelijkheid om met alle gemakken van kantoor in je eigen omgeving te werken. De Cube is volledig geïsoleerd en heeft daarmee een RC waarde van 3,5 m2K/W. Daarnaast is het zo ontworpen dat u nauwelijks tot geen spiegeling heeft op uw computer en de geluidsinvloeden van buiten worden gedempt.

Meer informatie