Nieuwsberichten

Faciliteren van een veilige werkomgeving

Huisman Equipment ging de afgelopen periode op zoek naar een facilitaire dienstverlener die maximaal kan ontzorgen op performance en coördinatie.  Het bedrijf zocht een partner die bereid is de facilitaire dienstverlening door te ontwikkelen. 

Die partner werd gevonden in Arrange Integrated, dat per juli 2019 verantwoordelijk is voor de servicedesk, housekeeping en facilitaire services bij Huisman Equipment. Met deze samenwerking bouwen de bedrijven aan een facilitair model waarbij de performance en eindgebruikerstevredenheid centraal staan. Het (Managing Agent) contract heeft een looptijd van minimaal 3 jaar. 

De komende jaren gaan de bedrijven aan de slag om de facilitaire dienstverlening door te ontwikkelen. Er ligt een ambitieus plan klaar. Speerpunt uit het plan is het faciliteren van een veilige werkomgeving waar productiviteit, werkgeluk, vitaliteit en medewerkerstevredenheid centraal staan. Pancras Evers, directeur Arrange Integrated, vertelt: “We zijn ontzettend trots op deze samenwerking.  Met onze ontwikkel drive en onze aandacht voor medewerkers zijn wij een 100% match gebleken. We hebben grootse plannen en kijken uit naar deze samenwerking.”

Huisman Equipment
Huisman Equipment is een wereldwijd actieve leverancier van technische oplossingen in de markten voor olie, gas, duurzame energie, recreatie en civiele werken. Denk aan kranen, boorinstallaties, pijplegsystemen en scheepsontwerpen. Op de hoofdlocatie van Huisman in Schiedam werken ruim 500 collega’s. 

Nieuwsbank banner