Nieuwsberichten

Een lichtoplossing bewaakt de 1,5 m afstand

Bericht Een lichtoplossing bewaakt de 1.5 m afstand

De technologie detecteert of er iemand in de ruimte is die binnen 1,5 meter afstand komt. Een rood licht waarschuwt beide partijen om de juiste afstand te nemen. Dankzij het visuele waarschuwingssignaal is de oplossing ook ideaal voor doven en slechthorenden.

Een slimme afstandsmeter helpt medewerkers en consumenten helpt een veilige afstand van elkaar te bewaren. De 1,5 meter die in de coronacrisis geadviseerd wordt. De gepatenteerde technologie detecteert of er iemand in de ruimte is die binnen 1,5 meter afstand komt. Een rood licht waarschuwt beide partijen om de juiste afstand te nemen.

Waarschuwingssignaal
Dankzij het visuele waarschuwingssignaal is de oplossing volgens het bedrijf ideaal voor doven en slechthorenden. Het geluidssignaal maakt de Aura namelijk ook geschikt voor blinden en slechtzienden. Daarnaast past het design met een eikenhouten voet en witte baseplate in ieder interieur.

Het toepassingsgebied is breed; winkels, balies, loketten, bars, kantoren, zorginstellingen, apotheken, wachtruimten, gemeenten, de uitvaartbranche, stations, vliegvelden, scholen en evenementen.

 

Meer informatie