De nieuwsbank, poort naar 65.000 zakelijke eindgebruikers

Welke interessante kennis of informatie u ook heeft te melden aan de ruim 65.000 eindgebruikende, facilitair managers en/of gebouwbeheerders, die iedere week het actuele e-zine van het Facilitair Journaal op hun zakelijk e-mailadres ontvangen, de aanlevering begint bij de Nieuwsbank.

U hebt de keuze uit 7 mogelijkheden:

KennisGroetenAgendaBedrijfsnieuwsOplossingDeskundig of  Andere Rubriek. Na te hebben gekozen komt u uit op het aanlevertoegang van uw keuze. Zodra een bijdrage is aangeleverd, ontvangt de inzender een geautomatiseerde bevestiging van uw aangeleverde bijdrage. In deze mail staat uitgebreid aangegeven, wat er verder met uw bericht gebeurt.

Op basis van de door u aangeleverde bijdrage schrijft de redactie in beginsel een bericht, waarvan u na plaatsing een mail ter verificatie krijgt toegestuurd. In beginsel maakt de redactie van alle aangeleverde

informatie en kennis een bericht, waarin wordt verwezen naar de aangeleverde bijdrage, tenzij dat het aangeleverde ongeschikt is. Dat kan om uiteenlopende redenen het geval zijn. De uitgever brengt u dan op de hoogte.

In beginsel maakt de redactie van alle aangeleverde informatie en kennis een bericht, waarin wordt verwezen naar de aangeleverde bijdrage, tenzij dat het aangeleverde ongeschikt is. Dat kan om uiteenlopende redenen het geval zijn. 

Ingeval u een speciale boodschap hebt, waarmee u niet wilt afwachten welke professionals na publicatie gaan reageren, neem dan gerust en vrijblijvend contact op met onze communicatie-adviseur Edwin van de Ven, die u alles over de communicatiemogelijkheden van de Media Facilitair Journaal kan vertellen of kijk op de Mediakaart.