maandag 23-11-2020

Nieuwsbank

Heeft u interessante informatie of kennis te melden aan de ruim 65.000 facilitair managers en gebouwbeheerders, die iedere week het e-zine van het Facilitair Journaal op hun zakelijke e-mailadres toegestuurd krijgen? Plaats deze informatie of kennis dan op zijn Nieuwsbank.

Vul hieronder uw inbreng in. Begin met de titel, ga verder met uw tekst en voeg eventueel foto’s en dossieronderwerpen toe. Zodat de redactie met de aangeleverde informatie een nieuwswaardig bericht kan schrijven, dat meerwaarde heeft voor zowel uw organisatie als de ruim 65.000 facilitair managers en gebouwbeheerders in Nederland en Vlaanderen, die bij de uitgever voor deze website zijn geregistreerd en het bericht en uw informatie kunnen lezen.

In beginsel maakt de redactie van alle aangeleverde informatie en kennis een bericht, waarin wordt verwezen naar de aangeleverde bijdrage, tenzij dat het aangeleverde ongeschikt is. Dat kan om uiteenlopende redenen het geval zijn. Zodra een bericht wordt geplaatst van uw bijdrage gebruik gaat maken, krijgt u een geautomatiseerde bevestiging.

Ingeval u een speciale boodschap hebt en u wilt niet wachten op onze bevestiging neem dan contact op met onze communicatie-adviseur Rqjva.iq.Ira@snpvyvgnvewbheanny.ay.

Nieuwsbank

Uw bijdrage

Bijdrage afbeelding
(Dit is de afbeelding die u bij uw bijdrage hoort)
Maximale uploadgrootte: 5MB

Uw gegevens

Voorwaarden *
Ook interessant
Voorkomen is beter dan genezen

Ook gebouwen die aan de bouwregelgeving voldoen, kunnen onvoldoende brandveilig zijn. Er zal dus iets…

Avans maakt kwaliteitsslag met digitalisering

Avans Hogeschool is al verscheidene jaren achtereen tot beste, brede hogeschool van ons land uitgeroepen….

Minder fouten door geautomatiseerde scanning

Door middel van geautomatiseerde scanning kan een voorraadruimte efficiënter worden gebruikt. Het is een innovatieve en duurzame oplossing met veel voordelen: het garandeert minder foutmeldingen...