De informatie en kennis voor facilitair verantwoordelijken of gebouwbeheerders op deze website is kosteloos, mede dankzij de deskundigheid van onderstaande bedrijven:
Afvaloplossingen Lune
Werkplekoplossingen Design Djunky
Liftmanagement Liftinsight
Spraakcommunicatie Flash Private Mobile Networks
Gebouwenscan Kiwa
Koffiebrander J.J. Darboven
Relatie geschenken Good-Gift
Koffiemachines Kaars Koffie
Straatmeubilair VelopA
Schoonmaaktechnologie Nilfisk
Schoonmaakartikelen Exclusiva

KENNIS / LEIDRADEN

Vanuit de bijna 140 dossiers op deze website van de Media Facilitair Journaal gaan in het komende leesseizoen 2020-2021 even zovele Leidraden samengesteld worden. Na samenstelling worden deze gepubliceerd op de website, waar zij permanent in te zien zijn door belangstellenden.

Voor de totstandkoming van deze Leidraden is de redactie bezig om per Leidraad een klein team van deskundigen samen te stellen. In samenwerking met deze specialisten zal de inhoud worden bepaald. Voorafgaande aan de vorming van iedere groep deskundigen zullen aan hen enkele vragen ter beantwoording worden gesteld:

  • Wat zouden facilitair verantwoordelijken moeten weten van het desbetreffende dossieronderwerp - uw specifieke expertise - om hun werk goed te kunnen doen?
  • Aan welke inhoudelijke eisen moet de Leidraad voldoen om een toegevoegde waarde te zijn voor de doelgroep, zijnde de eindgebruikers? Met andere woorden: welke aandachtspunten zouden volgens u zeker in de leidraad moeten komen te staan?

Na een eerste inventarisatie van de belangstelling gaat de redactie voor een 6-tal onderwerpen een team van drie tot vijf deskundigen samenstellen. Met dit team zal het gesprek aangegaan worden, door middel van videovergaderingen, om tot een gedegen, afgewogen inhoud van de leidraad te komen.

Interesse om mee te werken? Laat ons dat weten via redactiesecretariaat@facilitairjournaal.nl. Vermeld daarin naast uw contactgegevens, wat uw specifieke vakgebied binnen de facilitaire wereld is en wat volgens u de inhoud aan de Leidraad zou moeten zijn. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u op hetzelfde mailadres terecht. We zien uw reactie met grote belangstelling tegemoet.

Uiteraard zal uw medewerking op de leidraad worden vermeld, met link naar uw e-mailadres, zodat geĂ¯nteresseerden gemakkelijk contact met u kunnen opnemen.