04 - 03 - 2021

Publicaties / Tijdschriften

Publicaties / Tijdschriften

Over deze subrubriek

Net na de eeuwwisseling begon HoLaPress Communicatie met het uitgeven van publicaties op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Na het tijdschrift Overheid Facilitair volgden Zorg Facilitair en de nieuwsbrieven Gebouwbeheer en Toegangscontrole. In 2005 gingen alle op in het Weekblad Facilitair en Gebouwbeheer, vanaf 2015 doorgezet als het onafhankelijke, 14-daagse vaktijdschrift Facilitair Journaal voor facilitair management en gebouwbeheer in Nederland en Vlaanderen.

Publicatie

De uitgever streeft er naar om in dit overzicht alle tijdschriftnummers op te nemen die in de loop van de afgelopen jaren zijn uitgegeven. Daarnaast om hun inhoud door middel van een zoekmachine inzichtelijk te maken. Het grootste deel van de tijdschriftnummers zal exclusief voor abonnees in te zien zijn. Wie deze tijdschriftnummers onbeperkt in wil zien, dient zich daarom te abonneren.

Via Nieuwsbank

Nieuwe nummers van het tijdschrift van het Facilitair Journaal verschijnen iedere 14 dagen. Wie daarvoor belangrijke kennis of informatie aan de facilitair managers en/of gebouwbeheerders van Nederland heeft te melden, kan deze aanbieden via de Nieuwsbank van het Facilitair Journaal. Op basis van hetgeen is aangeleverd, maakt de hoofdredactie een afweging in hoeverre er redactioneel iets mee wordt gedaan. Voor meer informatie zie de Mediakaart.

Contact

contactformulier

Meer informatie
Ook interessant

Duurzaam inkopen als bedrijfsbrede strategie

Goede data voorkomen drukte bij parkeerbeheer

De werkplek na corona: flexibeler en meer thuis