07 - 03 - 2021

Personeel / Vacatures

Personeel / Vacatures

Vacatures

Over deze subrubriek

Dagelijks zijn werkgevers voor hun organisatie op zoek naar geschikte facilitair managers en gebouwbeheerders. Daartoe plaatsen zij een vacature om met potentiële kandidaten in aanraking te komen. Deze rubriek is daarom bedoeld voor hun toekomstige weknemers. Omdat zij daarin zien voor welke functies er vacatures zijn, op welke voorwaarden die ingevuld gaan worden en hoe zij met hun toekomstige werkgever in contact kunnen komen.

Publicatie

In deze rubriek staan enkel vacatures aangekondigd, die naar de uitgever van het Facilitair Journaal zijn gestuurd. Zij zijn elders gepubliceerd en daar kosteloos te lezen. De bezoeker, die naar aanleiding van een aankondiging de gegevens over een vacature wil inzien, kan volstaan met één klik op een van de links. Deze komt dan uit op de website van publicatie, waar de gewenste vacature anoniem en zonder enige verplichting ingezien kan worden. Om terug te keren naar de website van het Facilitair Journaal kan volstaan worden met het afsluiten van de verbinding naar de doorgeplaatste website.

Via Nieuwsbank

Wie een vacature onder de aandacht wil brengen of anderszins belangrijke kennis of informatie aan de facilitair managers en/of gebouwbeheerders van Nederland heeft te melden, kan deze aanbieden via de Nieuwsbank van het Facilitair Journaal. Op basis van hetgeen is aangeleverd, maakt de hoofdredactie een afweging in hoeverre er redactioneel iets mee wordt gedaan. Voor overige informatie zie de Mediakaart.

Contact

contactformulier

Meer informatie
Ook interessant