07 - 03 - 2021

Personeel / Projectbasis

Personeel / Projectbasis

Project

Over deze subrubriek

In toenemende mate maken facilitair managers en gebouwbeheerders zichzelf bekend als opdrachtnemer voor toekomstige opdrachtgevers. En steeds meer ondernemingen vallen terug op het gebruik maken van deze medewerkers om bepaalde problemen en vraagstukken op tijdelijke basis in te vullen of bepaalde delen van de organisatie op te zetten. Op dit platform treffen geïnteresseerde opdrachtgevers en beschikbare toekomstige opdrachtnemers elkaar.

Publicatie

In deze rubriek zijn enkel opdrachtnemers aangekondigd, die naar de uitgever van het Facilitair Journaal zijn gestuurd. Zij zijn elders gepubliceerd en daar kosteloos te lezen. De bezoeker, die naar aanleiding van een aankondiging de gegevens over een opdrachtnemer wil inzien, kan volstaan met één klik op een van de links. Deze legt daarmee contact of komt dan uit op de website van de opdrachtnemer, waar de gewenste informatie anoniem en zonder enige verplichting ingezien kan worden. Om terug te keren naar de website van het Facilitair Journaal kan volstaan worden met het afsluiten van de verbinding naar de doorgeplaatste website.

Via Nieuwsbank

Wie als opdrachtnemer wil communiceren of anderszins belangrijke kennis of informatie aan de facilitair managers en/of gebouwbeheerders van Nederland heeft te melden, kan deze aanbieden via de Nieuwsbank van het Facilitair Journaal. Op basis van hetgeen is aangeleverd, maakt de hoofdredactie een afweging in hoeverre er redactioneel iets mee wordt gedaan. Voor overige informatie zie de Mediakaart.

Contact

contactformulier

Meer informatie
Ook interessant