07 - 03 - 2021

In woord en beeld / White-papers

In woord en beeld / White-papers

White

Over deze subrubriek

White-papers bevatten voor facilitair verantwoordelijken vaak belangrijke informatie om hun werk beter te kunnen doen. Veel van de kennis in deze documenten valt doorgaans nauwelijks langs een andere weg te bemachtigen. Het maakt dat deze vorm van kennisoverdracht zich in een grote populariteit kan verheugen. Wel dienen de lezers zich te realiseren, dat de kwaliteit en omvang van white-papers sterk uiteen kan lopen. Vandaar dat de redactie na ieder bericht over een white-paper eerst een aantal kenmerken geeft, zoals een korte inhoudsopgave en omvang. Het inzien van white-papers is niet vrijblijvend, noch anoniem. De naw-gegevens van wie een white-paper inkijkt, worden gedeeld met de organisatie, die de white-paper heeft geplaatst.

Publicatie

In deze rubriek staan enkel white-papers aangekondigd, die via de Nieuwsbank naar de redactie van het Facilitair Journaal zijn gestuurd. Alle berichten zijn voorzien van een link, waarmee de bezoeker uitkomt bij een pagina met korte inhoudsopgave, omvang en bestelmogelijkheid. Een white-paper op de Media Facilitair Journaal kan nooit anoniem worden gelezen. Evenmin zijn er verplichtingen aan het inzien van een white-paper verbonden, zodat verwerving van de kennis vrijblijvend is.

Via Nieuwsbank

Wie een interessante white-paper aan de Nederlandstalige facilitair managers en gebouwbeheerders heeft te melden of anderszins belangrijke kennis of informatie voor hen heeft, is uitgenodigd om deze aan te bieden via de Nieuwsbank van de Media Facilitair Journaal. Op voorwaarde, dat de aangeleverde informatie en kennis aan de redactionele uitgangspunten voldoet, zal deze in beginsel altijd in de vorm van een redactioneel bericht worden opgenomen. Voor meer informatie zie de Mediakaart.

Contact

contactformulier

Meer informatie
Ook interessant

Een kantooromgeving met een prettige akoestiek

Absolute stilte in een kantoor werkt op de zenuwen. Te veel geluid wordt geluidsoverlast. De balans ligt ergens tussen stilte en herrie. Maar hoe vind je die? Hoe zorg je in een kantooromgevin...

Stappenplan ‘gezond thuiswerken’

Afgelopen maand signaleerden fysiotherapeuten wederom een toename van het aantal nek- en schouderklachten, net als tijdens de eerste lockdown (nos.nl). Het belang van een goede werkplek wordt ...