07 - 03 - 2021

Bedrijvig / Naamkaartjes

Bedrijvig / Naamkaartjes

Naamkaartje

Over deze subrubriek

Naamkaartjes vormen een geheugensteun – soms nog na jaren – bij het achterhalen welke interessante personen iemand heeft gesproken. Wie was dat ook al weer? is een gevleugelde uitspraak. Een andere: Die ken ik niet. Of Die ken ik, maar waar heb ik dat naamkaartje ook al weer gelaten? Op zulke momenten is het handig om de naamkaartjes op een rijtje te hebben. Ook handig als facilitair managers en gebouwbeheerders op zoek zijn naar nieuwe relaties.

Publicatie

In deze rubriek zijn enkel naamkaartjes opgenomen, die bij de uitgever zijn aangeleverd. Alle naamkaartjes zijn voorzien van links, zodat de bezoeker, die vragen heeft voor deze persoon zelf en rechtstreeks contact kan opnemen. Deze links komen uit op de plaatsen die door de naamgever zelf zijn aangegeven. Komt een link uit op een andere website, dan kan de bezoeker deze anoniem en zonder enige verplichting inzien. Om terug te keren naar de website van het Facilitair Journaal kan volstaan worden met het afsluiten van de verbinding naar de doorgeplaatste website.

Via Nieuwsbank

Wie een naamkaartje van waarde heeft te communiceren of anderszins belangrijke kennis of informatie aan de facilitair managers en/of gebouwbeheerders van Nederland heeft te melden, kan deze aanbieden via de Nieuwsbank van het Facilitair Journaal. Op basis van hetgeen is aangeleverd, maakt de hoofdredactie een afweging in hoeverre er redactioneel iets mee wordt gedaan. Voor overige informatie zie de Mediakaart.

Contact

contactformulier

Meer informatie
Ook interessant