Gidsen willen lezers de weg wijzen

Zoals het wekelijkse e-zine van het Facilitair Journaal de lezers wijst op wat er aan actuele bijdragen is gepubliceerd of de dossierkaternen erop wijzen, welke bijdragen er zoal van eenzelfde onderwerp op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer zijn opgenomen, zo willen de gidsen van de Media Facilitair Journaal de lezers de weg wijzen naar de wat is opgenomen in bepaalde rubrieken, zoals Oplossingen, Met de groeten van of Deskundigheid.

Van de rubrieken Met de groeten van, Deskundig en Oplossing verschijnt per kwartaal een gids, waarin een compilatie staat van de bijdragen, die eerder in deze rubriek op de website van het Facilitair Journaal zijn gepubliceerd. Het zijn vooral bijdragen die de uitgever

belangrijk genoeg acht om nog eens onder de aandacht van de lezers te brengen. Daarnaast zijn het bijdragen, die eerder nog geen of onvoldoende aandacht van de sector kregen. De compilatie is niet compleet, zodat de lezers alleen op de website het gehele overzicht kunnen lezen.

Deze rubrieksgewijze gidsen worden zowel schriftelijk als digitaal gepubliceerd. Schriftelijk in het tweewekelijkse Facilitair Journaal. Digitaal als gids, waar op de website steeds de laatste publicatie is in te zien voor alle geregistreerde bezoekers. Oudere gidsen zijn enkel nog door betaalde abonnees in te kijken.