04 - 03 - 2021

FGNoviteitenprijs 2021

Gratis deelnemen aan FGNoviteitenprijs 2021

De genomineerden van de FGNoviteitenprijs 2020 heffen samen met de aanwezige juryleden het glas op hun uitverkiezing.

Op de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die van 25 t/m 27 augustus in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden, zal de 11de prijsuitreiking van de jaarlijkse FGNoviteitenprijs plaatsvinden. Een prestigieuze onderscheiding, die is bedoeld om de ontwikkeling van het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer in het Nederlandse taalgebied te stimuleren. De organisatie is in handen van HoLaPress Communicatie, uitgever van onder meer de Media Facilitair Journaal.

Deelname aan de prijs is kosteloos en staat open voor alle toeleveranciers op het gebied van werkplekken, gebouwbeheer en werkomgeving in Nederland en Vlaanderen. Inzendingen voor de FGNoviteitenprijs zijn enkel mogelijk via het deelnameformulier. Na acceptatie worden inzendingen opgenomen in de subrubrieken Nieuwsberichten en Deelnemers 2021.

Iedere inzender verklaart zich automatisch akkoord met de deelnamevoorwaarden, zoals die in overleg met de jury zijn vastgesteld. Deze deskundigen beoordelen alle inzendingen op hun waarde voor de facilitair verantwoordelijken, facilitair managers en gebouwbeheerders van Nederland en Vlaanderen. Zijn leden nemen een onafhankelijke beslissing, zodat de organiserende uitgever geen enkele bemoeienis heeft met hun gezamenlijke keuzes. Dat geldt ook voor de publieksprijs, die de uitgever aan het einde van het voorjaar van 2021 uit gaat schrijven.

Op 25 maart zal de presentatie van de eerste groep genomineerden zijn. Dat gebeurt tijdens het digitale evenement Noviteiten/productoplossingen, dat dan wordt georganiseerd op de website van he Facilitair Journaal. Dit evenement is kosteloos te bezoeken, al dienen bezoekers zich wel eerst te kosteloos te registreren, zoals dat gebruikelijk was bij de voorbije 22 edities van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en in de loop van de maand maart ook ingevoerd gaat worden voor het bezoeken van de website van het Facilitair Journaal.


Na afloop van dit voorjaarsevenement zullen de genomineerden nog herhaaldelijk onder de aandacht komen van de doelgroep, de facilitair verantwoorden van Nederland en Vlaanderen. Parallel aan de bezoekerswerving zullen zij en de overige deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2021 weer worden gepresenteerd aan de bezoekers van de Media Facilitair Journaal en de geregistreerden voor een bezoek aan de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Die krijgen dan de mogelijkheid om hun favoriete noviteiten zelf uit te kiezen. Bovendien kan in de maanden juli en augustus op de website gestemd worden voor  de Publieksprijs van de FGNoviteitenprijs 2021.

De FGNoviteitenprijs 2021 zal op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2021 worden afgesloten met een presentatie van de genomineerden en de prijsuitreikingen. Na de presentatie van de genomineerden zal de juryvoorzitter kenbaar maken welke noviteit volgens de jury de prijswinnaar is. Vervolgens maakt hij bekend op welke noviteiten de keuze van de bezoekers van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is gevallen. Na de vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer zullen zowel de prijswinnaars als de genomineerden opgenomen worden in de lijst van genomineerden en prijswinnaars van voorgaande edities. Aldus verwerven zowel genomineerden als prijswinnaars zich niet alleen eeuwige roem in de sector van het facilitair management en gebouwbeheer, maar kunnen de vele tienduizenden bezoekers die in de komende jaren de website van de Media Facilitair Journaal bezoeken nog altijd kennis maken met het beste dat hun sector vanaf het jaar 2021 heeft te bieden.

Ook interessant