FGNoviteitenprijs 2021 deelnamevoorwaarden

1De FGNoviteitenprijs 2021 is een initiatief van de uitgeverij van de Media Facilitair Journaal. Organisatie, verkiezingen en uitreiking van de prijs vallen onder zijn verantwoordelijkheid.
2De FGNoviteitenprijs is ingesteld ter bevordering van de ontwikkeling van het facilitair management en gebouwbeheer in het Nederlandse taalgebied.
3De uitvoering van de verkiezing is in handen van een deskundige en onafhankelijke vakjury, waarvan de leden zijn aangewezen door de organisatie. Op de dag van het digitale evenement Noviteiten/Oplossingen, dat plaatsvindt op 23 september, wijst hij tenminste vijf genomineerden aan, waaruit hij de Winnaar FGNoviteitenprijs 2021 kiest.
4De keuze van de vakjury is onbetwistbaar. Zijn keuze zal door de organisatie automatisch worden overgenomen.
5Deelname aan de FGNoviteitenprijs 2021 staat open voor alle organisaties die een (nieuwe) productoplossing (product of dienst) op het gebied van facilitair management of gebouwbeheer aan te bieden hebben. De eerste deelname is kosteloos. Deelnemers die dat wensen, kunnen een communicatiepakket bij de organisatie afnemen.
6Aanmelding van de noviteit kan enkel door middel van inzending via de Nieuwsbank van het Facilitair Journaal.
7Inschrijving voor deelname staat open tot en met dinsdag 31 augustus 2021.
8Deelname aan de FGNoviteitenprijs 2021 is pas definitief bij plaatsing van de noviteit op de website van het Facilitair Journaal.
9Door het aanmelden van de noviteit op de Nieuwsbank gaan de deelnemers automatisch akkoord met de publicatie van hun productoplossing door HoLaPress Communicatie en zijn mediapartners.
10Genomineerden ontvangen voor hun nominatie een communicatiepakket ter waarde van 2.500 euro. De winnaar ontvangt aanvullend een communicatiepakket ter waarde van 2.500 euro en een aandenken. Verzilvering van de cheques dient te gebeuren vóór 1 december 2021 en kan enkel besteed worden aan communicatie in de Media Facilitair Journaal.
11Enkel de door de jury aangewezen winnaar mag zich voortaan Winnaar FGNoviteitenprijs 2021 noemen. Genomineerden mogen zich voortaan Genomineerde FGNoviteitenprijs 2021 noemen.
12Iedere deelnemer aan de noviteitenprijs krijgt de mogelijkheid om zich op de door de organisatie aangegeven mogelijkheden te presenteren op een door de organisatie aangewezen plek en aangeboden mogelijkheid. Deelnemers zijn niet verplicht daar aan deel te nemen of een bijdrage aan te leveren. De organisatie bepaalt mede hoe de presentatiemogelijkheid wordt ingevuld.
13Enkel de organisatie gaat over de wijze waarop de presentaties beschikbaar zijn voor de bezoekers.
14Over alle zaken waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist alleen de organisatie.