07 - 03 - 2021

Meer inzicht, gemak en omzet met Smart Parking

Meer inzicht, gemak en omzet met Smart Parking

Een parkeerplek is veel meer dan alleen een locatie waar mensen hun auto kunnen neerzetten. Continu inzicht in jouw parkeerlocatie en een geoptimaliseerde bezetting veranderen jouw parkeerproces in een kostenefficiënte en schaalbare parkeerbeleving voor alle gebruikers.

Van situaties met één parkeerterrein voor jouw personeel tot een complexe beheersconstructie van meerdere parkeerlocaties, het parkeermanagementsysteem van Toogethr sluit perfect aan op elke bestaande parkeerbehoefte. Met onze jarenlange ervaring en expertise weten we precies op welke vlakken we jouw parkeerbeleid kunnen optimaliseren:

  • Data-driven beslissingen nemen om de kosten zo laag mogelijk te houden.
  • Met onze slimme software optimaal rendement halen uit jouw parkeerplekken.
  • Eenvoudig en veilig verwerken van reserveringen en betalingen zodat bezoekers probleemloos kunnen profiteren van een optimale parkeerbeleving.
  • Geoptimaliseerde toegang tot parkeerplaatsen voor klanten en bezoekers door middel van automatische tag-, pas- en kentekenherkenning en QR-code scanners.
  • Parkeren is reserveren, Als uw medewerkers een dagje op kantoor willen werken, kunnen ze gebruik maken van het reserveringsportaal van Toogethr.
  • Te koppelen aan ieder parkeersysteem
  • Totaaloverzicht over al uw parkeeraccommodaties, alle soorten gebruikers en alle parkeeracties
Meer informatie
Ook interessant

Supplier Portal voor de beveiliging

Met een speciale Supplier Portal wordt de leverancier onderdeel van de security werkprocessen in de organisatie. De facilitair of security manager kan daardoor de processen en de kosten ervan ...

Ontmoeten makkelijk maken met nieuwe applicatie

Met een nieuwe applicatie kunnen gemakkelijk en laagdrempelig werkplekken, flexplekken of studieplekken worden gereserveerd en beheerd, maar ook objecten zoals parkeerplaatsen.  Reflex Online...

Productiever werken zonder burn-out thuis en op kantoor

U herkent het wel, u komt 's ochtends op kantoor, bakje koffie, installeert uzelf en wilt lekker van start gaan. Althans? Na vijf minuten komt een collega bij uw bureau. Ze vraagt of u 'even' ...