Wekelijkse informatiebron voor 65.000+ professionals

Omdat er iedere dag een aantal aanvullingen van informatie en kennis op de website worden geplaatst en veel professionals er niet toe komen om iedere dag opnieuw dit platform van de Media Facilitair Journaal te bezoeken, publiceert de uitgever wekelijks een e-zine, waarin het belangrijkste nieuws van de voorbije week is opgenomen. Ter herinnering aan de informatie en kennis die 24/7 beschikbaar is voor de sector en ten dienste van de geïnteresseerde facilitair managers en gebouwbeheerders, die nog niet tot lezen zijn toegekomen.

Deze nieuwsbrief maakt deel uit van het kosteloze leesabonnement van de Media Facilitair Journaal. Het e-zine wordt toegestuurd naar de ruim 65.000 professionals in het bestand. Wie deze handige informatie- en kennisbron ook wil ontvangen, kan dat het snelste en eenvoudigste doen door zich te registreren bij de Media Facilitair Journaal. Naast de wekelijkse ontvangst van de nieuwsbrief heeft de geregistreerde dan meteen toegang tot de website en is voorgeregistreerd voor de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Wie zijn informatie en/of kennis in het e-zine opgenomen wil hebben, en daarmee te delen met de sector van het facilitair management en

gebouwbeheer, kan dat alleen door deze aan te leveren via de Nieuwsbank.

Dagelijks maakt de redactie daar een bericht van, plaatst dat op de website en uit het aanbod stelt de redactie het wekelijkse e-zine samen. Kennisbijdragen genieten daarbij de voorkeur.

Het e-zine is in beginsel reclamevrij, maar neemt wel advertorials op, als die een redactionele meerwaarde hebben. Deze boodschappen worden in overleg met de redactie samengesteld, waarbij het uitgangspunt is, dat zij tenminste moeten verwijzen naar een informatie- of kennisbron, die de bezoeker verrijkt.

De uitgever heeft verder nog gespecialiseerde e-zines in voorbereiding, zoals voor de medewerkers in de zorg, locatieleiders en directeuren in het onderwijs en gemeenteraadsleden. Dit naast onderwerpsgewijze e-zines, waarin de inhoud van de 137 dossiers aan de orde komt. Ook deze e-zines hebben een redactioneel karakter, zijn kosteloos en verwijzen door naar de inhoud van de website. Deze e-zines worden uitsluitend aan de geregistreerden in deze doelgroepen toegestuurd.