Bedrijfsrestaurant

Vitam

Als ondernemende cateraar stelt Vitam genieten van goed en lekker eten centraal. Wij geloven dat voeding volop mogelijkheden biedt om een waardevolle bijdrage te leveren aan vitale mensen in e...

Goede voeding essentieel in zorginstellingen

Gezond leven en eten. Het lijkt een vanzelfsprekendheid, maar het is lang nog niet overal gemeengoed. Bij veel zorginstellingen wordt inmiddels actie ondernomen om te zorgen dat zowel cliënten...

Creatieve oplossingen voor de horecasector

Ondanks de versoepelingen hebben veel bedrijven en instellingen moeite om te voldoen aan de 1,5 meter-richtlijn. Vooral de horecasector heeft het zwaar te verduren. Er zijn inmiddels wel tal v...

Coronaproof lunchvoorziening

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van zijn hygiëne, gezondheid en veiligheid. Met een ouderwetse kantine als lunchvoorziening is het momenteel zeer lastig om aan alle covid-19 maatregel...

Plaats een desinfectie zuil bij de entree

Mobiele apparaten die aangesloten kunnen worden op 9 'vaten' van 5 liter. De dispenser heeft een sensor, om aanraking te voorkomen. Daarnaast is de mogelijkheid om uw desinfectieapparatuur te ...

Hoe maak ik het bedrijfsrestaurant Coronaproof?

Raadzaam is om advies in te winnen over de producten en oplossingen voor de 1,5 meter afstand, waarbij de werkomgeving in de professionele keuken/spoelkeuken en in het (bedrijfs)restaurant 100...

Snel en accuraat de hygiëne/veiligheid waarborgen

Deze tool geeft de gasten van horecagelegenheden de mogelijkheid om gemakkelijk via een QR-code, op hun smartphone de 8 officiële vragen van het RIVM te beantwoorden. Deze tool beschikt over d...