Bedrijfsrestaurant

Wat, waar en hoe eten we post-Corona?

Cateringbedrijven hebben het afgelopen jaar veel medewerkers moeten ontslaan omdat de bedrijfsrestaurants óf gesloten zijn óf nauwelijks klanten krijgen in verband met het vele thuiswerken. De...

Zorg voor een gezonde werkvloer met superfoods

Als werkgever heb je het liefst dat jouw werknemers in een blakende gezondheid verkeren. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor jou. Zijn je werknemers gezond en vitaal, dan hebben ze namelij...

Vier nieuwe trends in bedrijfscatering door corona

Door het Coronavirus is ook de cateringwereld, zoals we die kennen, niet meer normaal. Vijf dagen op kantoor werken en lunchen in het bedrijfsrestaurant is er niet meer bij bijvoorbeeld. Dat h...

Positieve stappen naar gezonde flexibilisering

Op het moment van schrijven van dit artikel zitten we midden in de misère die corona over ons uitgestort heeft. De horeca zit op slot, mensen zitten thuis, reizen is taboe en kantoren zijn goe...

Zelfservice met kwaliteitscatering in opmars

Iedereen op de werkvloer verdient dezelfde kwalitatieve eet en drinkmogelijkheden. Dus bijvoorbeeld ook de mensen van de nachtdienst. Met een soort minisupermarkt die het gemak van zelfservice...

Creatieve oplossingen voor de horecasector

Ondanks de versoepelingen hebben veel bedrijven en instellingen moeite om te voldoen aan de 1,5 meter-richtlijn. Vooral de horecasector heeft het zwaar te verduren. Er zijn inmiddels wel tal v...

Coronaproof lunchvoorziening

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van zijn hygiëne, gezondheid en veiligheid. Met een ouderwetse kantine als lunchvoorziening is het momenteel zeer lastig om aan alle covid-19 maatregel...

Plaats een desinfectie zuil bij de entree

Mobiele apparaten die aangesloten kunnen worden op 9 'vaten' van 5 liter. De dispenser heeft een sensor, om aanraking te voorkomen. Daarnaast is de mogelijkheid om uw desinfectieapparatuur te ...

Hoe maak ik het bedrijfsrestaurant Coronaproof?

Raadzaam is om advies in te winnen over de producten en oplossingen voor de 1,5 meter afstand, waarbij de werkomgeving in de professionele keuken/spoelkeuken en in het (bedrijfs)restaurant 100...

Snel en accuraat de hygiëne/veiligheid waarborgen

Deze tool geeft de gasten van horecagelegenheden de mogelijkheid om gemakkelijk via een QR-code, op hun smartphone de 8 officiële vragen van het RIVM te beantwoorden. Deze tool beschikt over d...

De Refter: mix van klassiek en zakelijk

De Refter, het restaurant van de Radboud Universiteit, is compleet vernieuwd. Met 850 zitplaatsen en dagelijks meer dan 1600 bezoekers wordt het wel het grootste restaurant van Nijmegen genoem...

Drievaksmaaltijd in uw bedrijfsrestaurant

U vindt het vast ook heerlijk; in een vreemde stad in Nederland of in het buitenland rondslenteren, cultuur opsnuiven, winkelen, maar vooral gebruik maken van de horeca. Wij Nederlanders zijn ...

Het restaurant van de toekomst: vol keurmerken of ouderwe...

De meeste werknemers zoeken tijdens hun lunchpauze het bedrijfsrestaurant van hun werkgever op. Op het gebied van sfeer, inrichting en assortiment lopen de meningen volgens verschillende onder...

Eén pot nat?

De professionaliseringsslag die de facilitaire wereld de laatste jaren heeft gemaakt, is het minst zichtbaar in de waardering van bedrijfsrestaurants. Doordat de rol van cateraars en de totsta...

Weten wat je eet, ook op het werk

De consument wil steeds meer weten over de producten die hij eet. De informatiebehoefte blijft niet meer beperkt tot voedingswaarde of allergenen. De consument vraagt ook vaker om meer inzicht...