Zorgen voor hechte, betrokken teams
Hoe je werknemerswelzijn kunt bevorderen in een hybride werkomgeving HR-specialisten weten het maar al te goed: onze werkomgeving is fundamenteel en voorgoed veranderd. Corona he...
Whitepaper Goede voeding in de zorg
Het lijkt zo vanzelfsprekend: de beschikbaarheid van gezonde voeding in een zorgomgeving. Toch blijkt dat in de praktijk niet altijd het geval te zijn. Daarom is gezonde voeding in ziekenhuize...
Met gezonde voeding energieker personeel
Hoe kunnen facilitaire diensten bijdragen aan minder verzuimende, energiekere, tevredenere en gezondere medewerkers? Zorgen voor betere voeding op de werkvloer. Hoe, en waarmee te beginnen, zi...
Vitam wint jaarlijkse prijs van GfK
Facilitaire horecadienstverlener Vitam is door het GfK Formule Rapport Out of Home verkozen tot winnaar in de categorie At Work. De dienstverlener scoorde vooral hoog op de kernwaarden ‘gezond...
Wat doet een Food Curator eigenlijk?
De taak van een kunstcurator is het zoeken, selecteren en bij elkaar plaatsen in een museum of catalogus van kunstwerken. Zorgvuldig zoeken zij uit welke stukken bij een tentoonstelling passen...