Deskundigheden

Sleutels nooit meer ‘zoek’

Een veel voorkomend probleem bij instanties zijn zoekgeraakte sleutels. Ze hangen niet meer op de plek waar ze horen. Onbekend is wie ze heeft meegenomen. Hopelijk niet door iemand die slechte bedoelingen heeft. De Raat Security Products adviseert daarom een goed sleutelmanagementsysteem.

In bijvoorbeeld overheidsgebouwen, bij garage- en beveiligingsbedrijven, in de vastgoed- en in de zorgsector zijn veel sleutels voorhanden. Grote, hectische organisaties waar niet zelden het zicht en de controle op de aan- cq afwezigheid van die sleutels ontbreken. Met het Intelligente Creone Sleutelmanagement systeem komt daaraan een einde.

Dit systeem biedt de volledige controle over alle sleutels en overige waardevolle spullen. Alle Creone Sleutelmanagement Systemen hebben codesloten, zodat gemakkelijk te bepalen is wie toegang heeft tot een sleutel of deur. De mogelijkheid bestaat om de geschiedenis of informatie over een specifieke  deur of sleutel rechtstreeks op het display weer te geven.

Een aantal voordelen van de systemen op een rijtje:

  • Intelligente sleuteloplossingen waarbij de sleutel verbonden wordt met een IntelliPin sleutelhanger;
  • Deze IntelliPin wordt opgehangen in de vergrendelde of niet vergrendelde sleutelstrip;
  • Uit te breiden tot maximaal 66 strips met 924 unieke sleutelposities per kast;
  • Goed overzicht van de opgeborgen sleutels door sleutelregistratie met softwarepakket KeyWin;
  • Alle gebeurtenissen worden geregistreerd. Het is eenvoudig om informatie op te zoeken van een specifieke sleutel of gebruiker;
  • Ook verkrijgbaar als KeyRack-systeem, gemonteerd rechtstreeks tegen de muur of in een inbraak- en/of brandwerend gecertificeerde kast.

De sleutelkast is leverbaar in drie verschillende versies: Basic, System en de meest geavanceerde versie de Keycontrol. De keybox is verkrijgbaar in meerdere verschillende versies, met maximaal 42, 84, 210, 224 of 924 sleutels per sleutelkast.

Meer informatie
Nieuwsbank banner