Deskundigheden

Flexibele ophangsystemen waar ruimtes beter van worden

Projectontwikkelaars, architecten en facilitair managers weten: ophangsystemen zijn niet meer weg te denken uit bedrijven en instellingen. STAS systemen zijn multifunctioneel en dragen bij aan flexibel en duurzaam gebouwbeheer.

De verschillende ophangsystemen  passen perfect op de werkplek. Ontdek hoe de producten kantoren professionaliseren, de onderhoudskosten van gebouwen drukken en communicatieprocessen optimaliseren.

Het zal je verbazen hoeveel invloed hetgeen wat hangt aan wand of plafond, heeft op het comfort van een ruimte. Wanddecoratie, reclame, routeaanduiding… het doet iets met mensen en het heeft invloed op het gedrag van mensen. Bij ons bedrijf leveren we flexibele ophangsystemen en accessoires waar ruimtes beter van worden. En wij geloven dat deze oplossingen het doel van de ruimte moeten dienen.

Deze producten zijn een eenmalige investering voor de lange termijn. De neutraal vormgegeven systemen zijn tijdloos en creëren rust en overzicht. Doordat wanden onbeschadigd blijven is wandonderhoud of -herstel niet langer een kostenpost.

Het bedrijf heeft sinds 1995 ervaring en in house expertise op het gebied van zakelijke projecten in uiteenlopende sectoren en gebouwen . Wij leveren onder andere aan zorginstellingen, scholen en universiteiten, gerenommeerde musea, overheidsinstellingen, studentenhuisvesting, hotels, en kantoren. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en denken graag met u mee om uw project van begin tot eind te begeleiden. Geen vraag is te gek en geen ruimte te groot of te klein!

Naast ophangsystemen is er een breed assortiment accessoires om uw wandinrichting compleet te maken. Denk hierbij aan aanvullende ophangmethoden, whiteboards, prikborden, magneetsets of kapstokken.

Meer informatie
Nieuwsbank banner