Deskundigheden

Een passende laadoplossing voor iedereen

U overweegt een laadoplossing voor uw auto? Bij uw bedrijf of bij een medewerker thuis? Dan bent u bij Ecoleon aan het juiste adres. Wij hebben voor iedereen een passende laadoplossing en regelen alles van a tot z. U kunt rekenen op onze persoonlijke begeleiding en uitstekende service. Zodat u nu én in de toekomst probleemloos uw elektrische auto kunt opladen.

Iedere klant is uniek en iedere situatie is anders. Wij hebben een ruime keuze aan modellen en helpen u met de keuze van de voor u beste laadoplossing. Uw specifieke wensen en omstandigheden zijn ons uitgangspunt. Wij kijken ook vooruit. Onze laadpalen zijn doorlusbaar. Dat betekent dat u zonder graafwerk extra oplaadpunten kun (laten) plaatsen.

Wat in uw situatie het best passend is, hangt af van het laadvermogen, de capaciteit van de accu en de mogelijkheden in de meterkast. Graag komen wij bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

• Advies over de beste laadoplossing, thuis en op het werk.
• Installatie van uw laadoplossing, inclusief eventuele bestrating en meterkastaanpassingen.
• Onderhoud aan uw laadoplossing, zodat u jarenlang zorgeloos kunt laden.

Omdat wij onderdeel zijn van Van Doorn, dé buitenruimtespecialist, kunnen wij u ook adviseren over het verduurzamen van uw buitenruimte.

Onze klanten waarderen ons met een dikke 9!

Meer informatie

Nieuwsbank banner