Deskundigheden

Eco Vaatwas

Dr. Weigert heeft door de jaren heen ervaring en deskundigheid in machinale reiniging en desinfectie opgebouwd. “Met deze kennis slagen wij er steeds weer in om in een markt- en toekomstgerichte productontwikkeling met nieuwe innovaties en uitmuntende oplossingen te komen.

Een betrouwbare, snelle en flexibele levering aan onze klanten maakt ons concept compleet. Deze structuur staat garant voor snel en flexibel handelen op alle niveaus”, aldus kondigt Dr. Weigert aan.

Goede combinatie
De neodisher Alka 220 en neodisher BioRinse staan garant voor een reiniging en naglanscombinatie met de hoogste duurzaamheid. De neodisher Alka 220 is bedoeld voor het reinigen van borden, eetgerei, glazen, bestek, dienbladen, snijplanken et cetera. Het product heeft een krachtige reinigende werking door hoge alkaliteit, ook in het geval van hardnekkige zetmeel en eiwitaanslag.

De neodisher® BioRinse wordt garant voor het streepvrij drogen van glaswerk, porselein, aluminium, metaal, geanodiseerd aluminium en kunststoffen. Het is een licht zuur naspoelmiddel, neutraliseert eventuele versleping van alkalische resten.

Nieuwsbank banner