Bedrijvengids

MyPup

Het doel van MyPup is om de logistieke keten slimmer te maken voor elke klant waar we voor werken. Dit zal onze steden leefbaarder en duurzamer maken terwijl de consument profiteert van een best-in-class ervaring.

MyPup stroomlijnt de groeiende toevoer van pakketten in onder andere kantoren en appartementengebouwen. Met een onbemand Pick Up Point in de entree of centrale hal, waar de MyPup koerier alle pakketten in bezorgt. Geen andere koeriers meer over de vloer, pakketten veilig opgeborgen in een kluis: weg overlast en geen gedoe meer voor medewerkers. Nooit meer een pakketje missen, ophalen uit de kluis wanneer het uitkomt en zo beperken we ook nog eens het aantal koeriersritten naar het pand toe. Dat scheelt dagelijks veel verkeer en CO2-uitstoot. Een slimme en duurzame manier van pakketbezorging dus!

Uw receptie heeft hier geen omkijken meer naar. Zij kunnen zich richten op het werk waar ze voor aangenomen zijn. Geen overlast van allerlei verschillende koeriers die de hele dag af en aan rijden. Het is zorgeloos voor zowel u als uw medewerkers. Uw medewerker ontvangt direct een bericht als het pakket in de kluis is afgeleverd en kan deze ophalen wanneer het hen uitkomt.

Met de zelf-ontwikkelde slimme software kan MyPup kan ook gebruikt worden om de interne logistiek te regelen op kantoren. Het kan bijvoorbeeld dienst doen als interne postkamer of als ICT desk voor de inname en het uitgeven van laptops, telefoons en/of ander apparatuur voor uw medewerkers. En zo zijn er nog veel meer toepassingen waar MyPup kan helpen om de logistiek efficiënt, veilig en duurzaam te maken.

MyPup

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Altijd ‘iemand thuis’; nooit meer gemiste levering of eerder weg voor afhaalpunt
  • Niet alleen bezorging, maar ook retouren en verzending regelen via MyPup
  • Geen overlast meer bij de receptie, weer focus op ontvangen van gasten
  • Alleen nog één vertrouwde MyPup-koerier en minder vreemde koeriers in het pand
  • Meer dan 50% reductie van CO2-uitstoot.
  • DUURZAAM EN VEILIG

MyPup is actief in heel Nederland, in grote en kleinere steden, maar ook in het buitenland in steden zoals Londen, Berlijn, München, Hamburg en binnenkort ook Dublin.

H.J.E. Wenckebachweg 6 V15 1096 AN Amsterdam Nederland 085-001 37 17 ln.pupym@ofnI http://www.mypup.nl