Bedrijvengids

LEDVANCE Benelux

Wij zijn een van ’s werelds toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en consumenten en biedt een compleet assortiment LED armaturen voor een breed spectrum aan toepassingen, intelligente verlichtingsproducten voor smart homes en -gebouwen, een van de grootste LED lampenportfolio’s in de sector alsook traditionele lichtbronnen, een LED strip-systeem en lichtmanagementsystemen.

LEDVANCE is ontstaan vanuit de business unit ‘General Lighting’ van OSRAM en combineert traditionele algemene verlichting met moderne, geavanceerde verlichtingstechnologieën. De basis van LEDVANCE wordt gevormd door vertrouwde, langdurige klantrelaties en een sterk distributienetwerk dat uitstekende toegang tot de wereldwijde markt biedt. Gebaseerd op onze kennis van de verlichtingsmarkt, populaire technologieën en veranderende behoeften, spelen wij in op de specifieke en individuele vraag van zowel directe als indirecte klanten.

LEDVANCE Benelux

LEDVANCE is actief in meer dan 140 landen en is toegewijd aan verantwoordelijk handelen richting klanten, werknemers, zakenpartners, de maatschappij en het milieu – op elke locatie.

Postbus 115 2900 AC Capelle aan den IJssel Nederland 010-750 14 14 moc.ecnavdel@xuleneb https://www.benelux.ledvance.com/nl