Bedrijvengids

Itec Luchtreiniging

Is sinds 2004 actief als specialist in luchtbehandeling systemen en toestellen voor optimalisatie van luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid.

Het leverprogramma bestaat uit toestellen voor luchtzuivering, geurbestrijding, luchtbevochtiging, ontvochtiging, luchtkwaliteitsmeting en -monitoring, koeling en verwarming.

De producten in het leveringsprogramma kenmerken zich door een hoge effectiviteit en eenvoudige inzetbaarheid, vele toestellen zijn “plug and play” of zijn snel en eenvoudig inzetbaar.

Itec is Nederlands distributeur van de Innova 2.0 monoblock airco’s/warmtepompen, deze toestellen zijn snel en eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van het met koelmiddel vullen van het systeem door een STEK-gecertificeerde monteur. Het ontbreken van een buitenunit maakt deze toestellen geschikt voor installatie in situaties waar een conventionele airco/warmtepomp geen optie is. Deze monoblock toestellen zijn geschikt voor zowel koeling als verwarming, zijn stil en efficiënt en praktisch onderhoudsvrij. De Innova 2.0 toestellen zijn beschikbaar als lucht/lucht toestellen waarbij via twee gaten in de muur de warmte aan de buitenlucht wordt afgegeven (bij koeling) of onttrokken (bij verwarming) wordt, of als water/lucht versie waarbij het toestel aan een waterkringloop is aan te sluiten om daarmee als airco of verwarming ingezet kan worden.

Onder de merknaam PureAirPro voert Itec een programma van professionele luchtreinigers, puntafzuigers, luchtbevochtigers en ozongeneratoren. Voor de professionele luchtreinigers heeft Itec een breed scala van filters en accessoires ontwikkeld om deze krachtige toestellen voor vele verschillende toepassingen geschikt en effectief te maken, hiermee is een productlijn ontwikkeld die geschikt is voor de zuivering van vele verschillende vervuilingen van dampen tot fijnstof en micro-organismen in een veelvoud van toepassingen van werkplaats tot atelier of showroom.

De HALE toestellen combineren een grote capaciteit met een eenvoudige inzetbaarheid, deze professionele luchtbevochtigers

Itec Luchtreiniging

worden sinds 2009 door Itec in de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Voor 2021 presenteert HALE in samenwerking met Itec een nieuw modulair luchtkwaliteit meet- en monitoringsysteem dat in staat is temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-niveau, fijnstof en andere vervuilingen te meten en monitoren. Door meerdere meetmodules in te zetten kunt u met dit systeem gelijktijdig het binnenklimaat monitoren in diverse ruimten of zelfs locaties landelijk of wereldwijd. Naast meten is dit systeem tevens in staat luchtbevochtigers, luchtreinigers en andere luchtbehandelingsproducten aan te sturen voor een automatische en permanente optimalisatie van het binnenklimaat.

Naast deze uitgelichte productlijnen bestaat het Itec programma uit onder andere ontvochtigers, geurbestrijders, luchtzuiveraars, ventilatiesystemen die voor praktisch ieder binnenklimaatprobleem een oplossing kunnen bieden, de grote voorraad en technische ondersteuning zorgt voor snelle en duurzame oplossingen voor een optimaal binnenklimaat op uw kantoor, werkplaats, atelier, laboratorium, showroom of magazijn.

Koppelstraat 7 7391 AK Twello Nederland 057-184 08 44 ln.gniginierthculceti@ofni http://www.itecluchtreiniger.nl