Bedrijvengids

Huuskes

Wij zijn totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en catering. Al sinds 1956 werken wij met een team van inmiddels meer dan 1.000 medewerkers aan lekker en gezond eten en drinken voor onze klanten.

Onze missie
Met lekker eten en drinken bijdragen aan gezondheid, geluk en herstel. Dat is onze missie. Dit doen we door met vakmanschap de meest lekkere en voedzame producten te bereiden. Dit samen met een uitgebreid assortiment boodschappen en slimme logistiek maakt ons de totaalleverancier voor zorg en bedrijfscatering. We ondersteunen de mensen die het dichtst bij de patiënten, cliënten en gasten staan. Dit doen we met gedegen advies, bewezen concepten en ervaren specialisten. Tot slot blijven we innoveren omdat het altijd beter kan. Voor patiënten, cliënten en gasten, voor onze klanten, eigen medewerkers, dierenwelzijn en milieu.

Onze oplossingen
Huuskes biedt slimme oplossingen voor allerlei organisaties, hierbij een greep uit ons aanbod:

Maaltijdconcepten
Zelf vers koken of geheel convenience? Bij Huuskes kan het allebei. Naast verse (panklare) ingrediënten bieden we een uitgebreid assortiment koelverse en vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten. Deze maaltijden worden elke dag vers op bestelling bereid in onze eigen keuken. Na het bereiden worden de maaltijden direct teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden en smaak optimaal behouden.

Huuskes Shop
De Huuskes shop is de webshop van Huuskes speciaal voor restaurants, grootkeukens en andere grootschalige locaties in zorg en bedrijfscatering. Het slimme design en de gebruiksvriendelijke functies zorgen ervoor dat het plaatsen en beheren van grote bestellingen nog sneller en makkelijker gaat.

  • Slimme zoekfunctie waardoor je snel zoekt in assortiment van 35.000 artikelen
  • Snel en makkelijk maaltijden bestellen met handige maaltijdmodule
  • Bestellingen zelf wijzigen, annuleren en automatiseren
  • Inspiratie en themalijsten
Huuskes

Gronausestraat 425 7533 BM Enschede Nederland 088-383 60 00 ln.seksuuh@ofni https://www.huuskes.nl/

Eten & Zo
Eten & Zo is dé bestelapp van Huuskes voor de kleinschalige zorg en biedt alles wat woongroepen nodig hebben op het gebied van maaltijden en boodschappen.

  • Meer dan 8.000 maaltijden en boodschappen in één app
  • Zowel A-merken als huismerken (Jumbo)
  • Handige maaltijdmodule met menucyclus
  • Bestel simpel en snel met behulp van eigen bestellijsten.
  • Grip op budget met behulp van de slimme budgettool.
  • Leveringen op maat, zelfs tot in de koelkast

Huuskes Green Deal
Huuskes Green Deal is het duurzaamheidsprogramma voor klanten van Huuskes. Het doel van het programma is om samen de zorg- en ziekenhuissector op gebied van eten en drinken te verduurzamen. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van duurzamer inkopen en het verminderen van voedselverspilling.

Huuskes Academy
De Huuskes Academy is het opleidingsprogramma van Huuskes waarin in samenwerking met Horeca Academie trainingen en e-learningmodules gericht op voeding en gastvrijheid in de zorg worden aangeboden. Deze opleidingen geven medewerkers kennis en vaardigheden die zij direct kunnen toepassen in hun dagelijks werk.

Advies en projectmanagement
Huuskes ondersteunt haar klanten met ervaren projectmanagers. Dit zijn specialisten met veel kennis en ervaring als het gaat om eten en drinken in de zorg of bedrijfscatering.