Bedrijvengids

Haaxman Lichtreclame

Onze geschiedenis begint al in 1894. Licht is het verschil tussen wel of niet gezien worden. Eigenlijk is dit de oudste reclame truc: dé manier om ergens de aandacht op te vestigen. Pas als er licht is kunnen we visueel communiceren. Licht kan U laten zien wie of wat U bent, waar U staat en wat U belooft. Voor Willem Haaxman bleek die gedachte in 1894 een gouden vondst. Zijn technisch bureau legde zich toe op lichtreclame en was op dit gebied al snel een specialist. Zo introduceerde W. Haaxman in 1922 neonlichtreclame in Nederland. Sinds 2002 is Haaxman gevestigd in Mijdrecht. De expertise die het bedrijf in al die jaren heeft opgebouwd is indrukwekkend. In het licht van dat verleden zijn continuïteit en constante hoge kwaliteit geen loze kreten. Mede daardoor neemt Haaxman Lichtreclame momenteel een positie in waarop U als opdrachtgever kunt bouwen.

Nationaal en internationaal laten wij uw licht gráág schijnen!

Kwaliteit, kennis en certificering

Lichtreclame en bewegwijzering moet voldoen aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarom zijn wij pas tevreden als we zelf ons product hebben geïnstalleerd en zien dat het perfect functioneert. Onze medewerkers hebben niet alleen verstand van de toegepaste technieken en materialen, maar ook van de grafische aspecten van visuele communicatie, de lokaal geldende voorschriften en gemeentelijke vergunningsaanvragen.

Duurzaamheid

Haaxman Lichtreclame BV is het langst bestaande lichtreclame bedrijf in Nederland. Daarbij lopen we altijd voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Haaxman is door het hele land actief. We werken ook in België en Luxemburg. We zijn VCA / DEKRA gecertificeerd en lid van Techniek Nederland en SI’BON.

Onderhoud

Haaxman beschikt over een eigen onderhoudsdivisie, waardoor na het opleveren van de lichtreclame en/of bewegwijzering deze optimaal kan blijven functioneren. Onderhoudscontracten zijn mogelijk van jaarlijks reinigen en controleren tot een volledig onderhoud met daarin een 5-jaarlijkse revisie. Ook verhelpen we storingen op afroepbasis.