Bedrijvengids

Desko kantoormeubelen

Wij zijn sinds 1952 leverancier van kantoormeubelen en specialist op het gebied van circulaire en duurzame kantoorinrichting. Wij werken met verschillende designers en merken, waardoor we je een groot en afwisselend assortiment kunnen aanbieden bestaande uit meer dan 5000 producten. 

Desko produceert, importeert en distribueert duurzame kantoormeubelen. Daarnaast ontwikkelen, produceren en refurbishen wij circulaire producten. Door inkoop, terugkoop en verkoop van nieuwe en tweedehands kantoormeubelen en door het bieden van verkoop, verhuur en lease, richten wij kantoren duurzaam en circulair in met een visie gericht op de toekomst. Dit doen we online gericht op de consument en het klein MKB (direct) en offline gericht op groot MKB, corporates en organisaties (project).

Bij Desko is kantoorinrichting altijd duurzaam. Dit betekent dat je in ons assortiment merken vindt die kiezen voor duurzaam. Oftewel: bureaus, bureaustoelen en vergadermeubelen gemaakt op duurzame wijze. Die jou helpen keuzes te maken met een kleine footprint. 

Bij Desko Kantoormeubelen profiteer je van onze jarenlange ervaring met kantoorinrichting. Onze specialisten weten precies hoe we jouw

Desko kantoormeubelen

wensen vertalen in een ontwerp dat gewoon klopt. Volgens jou, maar ook voor iedereen die dagelijks in het kantoor ontmoet en werkt. 

We denken graag met je na over een werkomgeving die werkgeluk concreet maakt. 

Happy people, thankful nature & better work!

Herwijk 12 1046 BC Amsterdam Nederland 020-480 10 20 ln.oksed@ofni https://www.desko.nl/