Bedrijvengids

Bruil Facilitaire Service

Bruil Facilitaire Services BV, afgekort BFS, is in 1996 door Alfred Bruil opgericht, om op praktische wijze service te verlenen op elk vlak dat met kantoormeubilair te maken heeft. BFS verhuist, reinigt, onderhoudt, repareert, monteert, slaat op en verhuurt kantoormeubilair. BFS werkt voor eindgebruikers, project-inrichters en meubelfabrieken. Voor deze laatste categorie verzorgen wij bijvoorbeeld ook de fabrieks-service.

Het reinigen van kantoorstoelen is een van onze specialiteiten. Hiervoor zijn onze mensen opgeleid en beschikken over de beste apparatuur en middelen. Het reinigen van het kantoormeubilair word in vele gevallen vaak vergeten. Door het reinigen en onderhouden van bijvoorbeeld de bureaustoelen neemt de levensduur van een bureaustoel aanzienlijk toe, vaak heeft een bureaustoel maar een klein defect wat makkelijk te verhelpen is zodat deze weer optimaal inzetbaar is.

Doormiddel van de service die wij onze klanten aanbieden proberen wij de klant zo veel mogelijk te ontzorgen over het meubilair waardoor alle stoelen optimaal inzetbaar blijven.

De reiniging van de stoelen bestaat uit de volgende stappen:

  1. De stoelen worden geshamponeerd.
  2. De stoffering word nog een keer ingesprayed en geborsteld.
  3. Nadat de stoel is geborsteld gaan we met de stoomreiniger over het zitvlak, de stoom is 190 graden Celsius en word met 8 Bar op de stoel gespoten waardoor vuil, huidvet, etensresten, stof etc van de stoel worden verwijderd, ook bacteriën die in de stoffering zitten overleven dit niet.
  4. Nadat de stoel is gestoomd word de stoel droog gezogen met een hiervoor ingebouwde stofzuiger in het stoomapparaat, hiermee trekken wij al het vuil en stof uit de stoffering. Nadat de stoffering is gereinigd word het (indien aanwezig) mechaniek, de armleggers, rug en kruisvoet schoongemaakt en met een doek afgenomen
Bruil Facilitaire Service

De Ambacht 36 6931 EZ Westervoort Nederland 026-443 99 93 ln.troovretsewliurb@ofni https://bruilfacilitaireservice.nl/

Naast het schoonmaken en onderhouden van kantoormeubilair bieden wij ook zowel nieuwe als refurbished meubilair aan. Het refurbished meubilair word door onze monteurs geheel nagekeken en schoongemaakt zodat dit weer in optimale staat verkeerd en zo weer klaar is voor een 2e leven!