Bedrijvengids

ACS

20% energie besparen met intelligent gebouwbeheer

Wij zijn een specialist op het gebied van energiebesparing door het gebruik van data en moderne software. Met onze software Climatics bespaar je op een eenvoudige manier 20% op het energieverbruik van je gebouw, zonder grote aanpassingen aan de installatie en zonder grote investeringen. Altijd weten wat er speelt, maar niet meer continu handmatig moeten sturen voor de perfecte condities. Climatics verzamelt grote hoeveelheden data uit de gebouwinstallatie, structureert grote datasets en maakt deze inzichtelijk, voor gebouweigenaar en beheerder.

Climatics is dé tool om het energieverbruik te monitoren en de gebouwinstallaties die koelen, verwarmen en ventileren slimmer in te regelen. Met het gebruik van grote hoeveelheden data en slimme software is Climatics in staat de regelingen in een gebouw vergaand te optimaliseren. Dit dringt het energieverbruik terug, maar stuurt ook op comfort en gezondheid.

Tegenwoordig is het gebruik van data niet meer weg te denken uit gebouwbeheer. Maar Climatics gaat verder dan gewone gebouwbeheersystemen. Het verzamelt meer informatie en bewaart deze langer. Bovendien zit de gehele gebouwinstallatie in één overzicht.

ACS

Daardoor kan Climatics nu, door middel van software op basis van artificiële intelligentie, gebouwen vergaand optimaliseren. Oud of nieuw, groot of klein. Grote voordelen voor de portemonnee, maar ook voor bijvoorbeeld het ziekteverzuim door gezonde en comfortabele ruimtes te realiseren met een lager energieverbruik.

Sylviuslaan 5 9728 NS Groningen Nederland 085-200 39 89 moc.sgnidliub-sca@ofni https://acs-buildings.com/