Bedrijvengids

1nergiek

Schoon. Voor elkaar! 1nergiek is een middelgroot, landelijk opererend schoonmaakbedrijf, specialist in het spic en span schoonmaken én -houden van kantoorgebouwen, culturele instellingen, winkelcentra en scholen. We ontzorgen en bieden daarom een scala van diensten aan: van huismeester tot receptionist, van handyman tot groenvoorziening.

Onze mensen zijn onze kracht
Onze organisatie telt 500 medewerkers. Vanzelfsprekend maken wij schoon. Maar door onze aandacht voor mens en welzijn zorgen we ook voor optimaal leef-, werk- en winkelplezier van onze opdrachtgevers en hun gasten. Oog voor de omgeving is onze missie. Onze mensen is onze kracht. Daarom stellen wij het welzijn van mensen voorop. De winst hiervan is groot, voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Onze schooncollega’s
Voor onze medewerkers betekend schoonmaken veel meer dan zorgen dat het schoon is. Onze mensen kennen hun locaties als geen ander. Net als de mensen voor wie we het doen: de collega’s en gasten van onze opdrachtgever. En dat schept een band: ‘schooncollega’s’ noemen we hun bij 1nergiek!

Brede blik
Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor hun werkomgeving. Zij maken meer dan alleen schoon. Het valt onze schooncollega ook op als iets niet naar behoren werkt en maakt hier werk van. Hij/zij zorgt dat het gemeld wordt, zodat het kan worden gerepareerd als dit nodig is.

1nergiek

Frankfurtstraat 32 1175 RH Lijnden Nederland 088-235 83 42 ln.keigren1@ofni http://www.1nergiek.nl

Specialistische reiniging
Ook voor specialistische schoonmaakzaken kun je terecht bij 1nergiek. Onze schooncollega’s werken aan de reiniging van gevels en graffiti, vloeren- en raambekleding, dieptereiniging van keuken en sanitair, werkplekhygiëne, verbouwings- en verhuizingsoplevering, calamiteitendienst tot groen-, tuin- en terreinonderhoud.

Ons verschil
Uw collega’s en onze schooncollega’s werken samen als een hecht team. Onze schooncollega’s doen dat door schone, opgeruimde, veilige en sfeervolle ruimtes te verzorgen en onderhouden. Wij stellen hierbij de beleving centraal, van medewerker en gast van elk pand van iedere opdrachtgever. Zodat zij zich prettig voelen op de werkvloer.