Bedrijfsnieuws

Zo deel je een open ruimte efficiënt in

Ontmoeten, lunchen, werken en loungen. Een open ruimte in een kantoorpand heeft vaak veel verschillende functies. Met een modulaire ruimteverdeler kan zo’n ruimte worden ingedeeld met verschillende zones. Zo krijgen bijvoorbeeld een breakout area, garderobe en coffee corners echt hun eigen plek.

Het bedrijf Casala lanceert een nieuwe ruimteverdeler. Wallstreet kan gebruikt worden voor een flexibele indeling van open ruimtes. De panelen zijn voorzien van geluidsabsorberend en -isoleren materiaal zodat de akoestiek goed is. Ook heeft de ruimteverdeler extra wandsteunen voor meer stabiliteit.

Wallstreet kan in verschillende hoogtes en breedtes geleverd worden, passend bij de wensen en de gebruikers van een ruimte. De ruimteverdeler is eenvoudig te plaatsen. Wallstreet bestaat uit lineaire opstellingen, waarmee makkelijk L-, T- en X-vormige configuraties worden gegenereerd. De eindpanelen hebben een duidelijk herkenbare afgeronde hoek en zijn voorzien van een stalen wandsteun.

Opties voor elke ruimte

Wallstreet kan worden uitgebreid met een stalen jashanger met ophangfunctie aan beide zijdes. Kruisconfiguraties kunnen voorzien worden van stalen wandplanken. Hierbij is er keuze uit de standaard Casala poedercoatkleuren collectie. Duostoffering maakt Wallstreet krachtiger en wordt zonder meerprijs aangeboden. Een goede visuele uitstraling en heldere zonering dragen bij aan de productiviteit van de gebruikers.

Meer informatie
Nieuwsbank banner