Bedrijfsnieuws

Spoorwegbedrijf vervangt oude beamers door moderne displays

Spoorwegbedrijf Rotterdam Rail Feeding (RRF) verving zijn traditionele projectie-apparatuur vanwege veroudering en steeds slechtere beeldkwaliteit door de Windows collaboration displays van Sharp. Inmiddels maken de medewerkers van RRF gebruik van drie displays, waarbij vooral het gebruiksgemak en optimaal beeld eruit springen.

RRF installeerde een scherm in de boardroom voor interne en externe presentaties, een op de operationele afdeling waar medewerkers gemakkelijker even een scherm kunnen delen en een in het opleidingslokaal, waar medewerkers regelmatig (bij)scholing krijgen.

Volgens Malik Kermo, Manager Customer Service bij het Rotterdamse spoorwegbedrijf hebben de displays hun beloften volledig waargemaakt. “Onze ervaring leert dat het nu niet meer is de knop om en gaan. Je zet het scherm en je laptop aan, maakt draadloos verbinding en je kunt meteen je scherm delen. Dat is ideaal. Bij belangrijke vergaderingen met onze collega’s en partners in Duitsland en Amerika, maar ook om even een Teams-meeting met een collega thuis te starten of om hier op kantoor even snel samen te werken aan een document of presentatie. Het mooie is dat zeker weet dat de apparatuur met één druk op de knop werkt. Je hoeft daardoor bij bijvoorbeeld een training niet meer al vroeg in het opleidingslokaal te gaan kijken of alles werkt. Je weet dat het goed gaat. En daar zijn we blij mee. ”

RRF is een rail service provider (spoorwegmaatschappij) gespecialiseerd in hoogwaardige korte lijndiensten voor goederenvervoer. Het bedrijf beschikt over een vloot van eigen locomotieven en biedt spoorvervoer in de haven van Rotterdam en op de belangrijkste verbindingen naar het achterland richting de Duitse en Belgische grens.. RRF maakt deel uit van het Amerikaanse Genesee & Wyoming, dat wereldwijd meer dan 120 goederenspoorwegen exploiteert. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.000 werknemers en meer dan 2.500 klanten.

Meer informatie
Nieuwsbank banner