Bedrijfsnieuws

Lockers weer modern dankzij duurzame facelift

Verouderde slotsysteem op lockers zijn inefficiënt en gebruiksonvriendelijk. Uit kostenoverwegingen wordt vaak lang gewacht om de kluisjes te vervangen. Zonde, want er is een manier om zonder al te hoge kosten én duurzaam de lockers weer als nieuw te maken.

Elektrische sloten die niet meer technisch ondersteunt worden. Op scholen, zorginstellingen en kantoorgebouwen zorgt het regelmatig voor frustratie. Het compleet vervangen van lockers kan flink in de papieren lopen. Dat hoeft echter helemaal niet. Heeft u er al eens aan gedacht om de kluisjes niet te vervangen maar te renoveren?

Duurzame lockers

Door de oude sloten te vervangen voor sleutelvrije elektronische sloten met bijpassend managementsysteem, worden kluisjes weer als nieuw en passend bij deze tijd. Met bijvoorbeeld een nieuwe stoot- en krasbestendige coating, zien kluisjes er al snel een stuk beter uit. Gloednieuwe lockers, zonder hoge investeringen. Door te kiezen voor renovatie in plaats van vervangen, wordt ook nog eens een berg afval voorkomen.

Scholen, instellingen en bedrijven kunnen voor het toewijzen en beheren van kluisjes kiezen voor een softwaresysteem. Zo wordt niet alleen het gebruik duidelijk, maar ook de toewijzing kan worden geregeld en er is inzicht in het periodieke onderhoud.

Meer informatie
Nieuwsbank banner