Bedrijfsnieuws

Hybride vergaderen: snel, makkelijk en hoge kwaliteit

Door het coronavirus moesten we ineens thuiswerken. Videovergaderen werd heel normaal en ook nu we meer hybride werken, zijn we aangewezen op audiovisuele apparatuur. Het is verstandig te kiezen voor een systeem dat kantoren en vergaderruimtes geschikt maar voor hybride vergaderen.

Het bedrijf AVEX introduceert onder de naam AVEX Room Solutions een complete serie audiovisuele oplossingen voor snelle inrichting van de hybride vergaderomgeving. De hoogwaardige oplossingen zijn als ‘bouwblok’ snel toepasbaar voor organisaties en kunnen probleemloos in grote aantallen worden uitgerold naar bestaande en nieuwe vergaderruimtes.

Na de versnelde adoptie van videovergaderen gaan veel organisaties over naar een meer hybride werkmodel. Een model waarin twee werelden samenkomen. Mensen werken afhankelijk van hun activiteiten deels thuis en deels op kantoor, ook wel de ‘mixed presence office’ genoemd. Hierdoor is er een extreem grote vraag naar nieuwe technologische oplossingen in met name de vergaderomgeving.

Makkelijk hybride vergaderen

AVEX signaleert een grote vraag naar compacte basisoplossingen die snel en in grote aantallen geleverd moeten worden. Makkelijker, sneller maar wél met hoge kwaliteit. Daarom werd gekozen voor een aparte productielijn, waarmee die snelheid gerealiseerd wordt met behoud van de hoge kwaliteitsstandaarden.

Volgens recente cijfers is op dit moment nog geen 10% van de vergaderruimtes geschikt voor hybride vergaderen. Terwijl bij elke vergadering tegenwoordig een of meer mensen op afstand mee doen. De techniek zal zich meer dan ooit verweven in het werkproces. Videosamenwerking en collaboration tools worden een basisfunctionaliteit.

Gebruiker centraal

AVEX Room Solutions biedt keuze uit flexibele, verplaatsbare systemen(trolleys) en vaste wandoplossingen. Aangevuld met Room Upgrade Sets voor aanpassing van bestaande ruimtes. Bij het ontwerp zet AVEX de gebruiker centraal. Een optimale vergaderbeleving, voor zowel fysieke als remote deelnemers. Op basis van AV-as-a-Service kan elke organisatie direct de nieuwste technologie in huis halen voor gebruik in de dagelijkse werkprocessen, zonder een grote investering ineens te moeten doen. Voor een gering ‘all-in’ tarief voor gebruik per maand kan iedereen zorgeloos vergaderen zonder vrees voor techniek.

Meer informatie
Nieuwsbank banner