Bedrijfsnieuws

HEYDAY Facility Management neemt ArrangeGroup over

HEYDAY Facility Management en ArrangeGroup slaan de handen ineen. Alle activiteiten van ArrangeGroup worden opgenomen in de services op het gebied van integrated facility management, consultancy-, interim- en hospitality dienstverlenging van HEYDAY.

Het bedrijf groeit hierdoor uit tot 700 medewerkers en is daarmee de grootste facilitair aanbieder van interim en consultancy dienstverlening en een sterkere speler in de IFM-markt in Nederland. Ook Arjan Elst en Sander Koop, eigenaren van ArrangeGroup, gaan nieuwe functies vervullen binnen het managementteam van HEYDAY. Met deze krachtenbundeling vergroot HEYDAY haar slagkracht en wordt de organisatiecultuur verder verrijkt.

Meer aandacht voor facilitair management

HEYDAY en ArrangeGroup kennen veel overeenkomsten, zoals hun gedeelde gedrevenheid en liefde voor het facilitaire vak. Beide bedrijven kennen daarnaast een complementaire cultuur, waardoor HEYDAY en ArrangeGroup elkaar aanvullen. HEYDAY is procesgeoriënteerd en gestructureerd, hanteert een onderzoeksmatige aanpak en heeft een sterk facilitair fundament. ArrangeGroup is een ondernemende, innoverende en actiegerichte organisatie. Het combineren van deze krachten biedt de basis voor de overname, waarmee ArrangeGroup opgaat in HEYDAY Facility Management.

“Dat we elkaar zo goed weten aan te vullen, zorgt er onder meer voor dat we nu uitgroeien tot de grootste consultancy- en interim dienstverlener op facilitair gebied in Nederland. Bovendien breiden we ons IFM-portfolio verder uit met aansprekende opdrachtgevers”, vertelt Remko Stolk, Algemeen Directeur bij HEYDAY. “ArrangeGroup heeft altijd ongekend ondernemerschap laten zien en dat is iets wat bij HEYDAY ook hoog in het vaandel staat. Gezamenlijk zijn we flexibeler en kunnen zo nog sneller inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.”

“De kennis en procesmatige aanpak van HEYDAY vult het ondernemende en enthousiasme van ArrangeGroup aan, en andersom. Voor onze medewerkers en klanten heeft het samengaan direct meerwaarde. Bovendien zijn we als werkgever aantrekkelijker door de cultuurmix en een breed portfolio aan projecten en klanten”, licht Arjan Elst, mede-eigenaar van ArrangeGroup, toe. “Daarbij is HEYDAY onderdeel van ADG dienstengroep, een familiebedrijf dat de strategie heeft om te bouwen aan een duurzame onderneming voor de volgende generatie.”

Gecombineerde kennis en expertise

Doordat ArrangeGroup opgaat in HEYDAY, wordt het aantal consultancy- en interim professionals verdubbeld en neemt de beschikbare kennis en expertise eveneens toe. Volgens beide bedrijven past dit bij de ontwikkelingen van het vakgebied en de vraag vanuit de markt. Het belang van expertise wordt meer ingezien. Het vak is geprofessionaliseerd en daar sluit de overname op aan.

Meer informatie
Nieuwsbank banner