Bedrijfsnieuws

Elektronisch beslag verhoogt toegangsveiligheid

Veelgebruikte binnen- en buitendeuren hebben toegangsoplossingen nodig die zowel robuust, elegant als intelligent zijn. Dat vraagt om producten die dit allemaal in huis hebben én ook veilig zijn. Zo is de keuze voor elektronisch beslag gebaseerd op zowel gebruikskenmerken als functionele kenmerken. Duurzaam in het gebruik door het ontwerp en geschikt voor het veilig houden van verschillende toegangsniveaus.

Mauer Nederland lanceert daarom het nieuwe SMARTair® i-max-beslag. Deze zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen. Snelle, draadloze installatie maakt het eenvoudig om een ​​SMARTair® toegangscontrolesysteem in elk gebouw te implementeren of uit te breiden.

Het elektronische systeem is ontworpen voor zowel binnen- als buitendeuren die een robuust en intelligent toegangssysteem vereisen. Met dit beslag is een snelle en draadloze installatie mogelijk en het  is geschikt voor meerdere leestechnieken, waaronder virtuele sleutels.

Geschikt voor alle deuren

Het draadloze deurbeslag met ingebouwde RFID-lezer en Bluetooth-compatibiliteit is ontworpen voor veelgebruikte deuren. Het voldoet aan de norm EN 1906, gebruikscategorie: graad 4 voor robuustheid, het hoogste niveau. De slijtvaste, resistente bouwkwaliteit maakt het SMARTair®-beslag ideaal voor deuren in allerlei gebouwen. Denk aan onderwijsinstellingen, zorginstellingen, kantoren en coworking-ruimtes en openbare instellingen.

De elektronische i-max-handles zijn niet alleen slim, veilig, innovatief en eenvoudig te installeren; ze hebben bovendien geen vaste bekabeling nodig. Deze handles vormen de basis voor veelzijdige elektronische sluitoplossingen: van stand alone oplossing tot een draadloos netwerk. De i-max handle is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen waardoor ze geschikt zijn voor allerlei type deuren. De i-max handle is voorzien van de nieuwste elektronica en geavanceerde mechanica. Deze versie kan gebruikt worden voor de meeste Europese insteeksloten en cilinders.

Toegang met een app

Het nieuwe deurbeslag werkt op batterijen en werkt met alle standaard proximity-referentietechnologieën, waaronder MIFARE, DESFire en iCLASS. Een optioneel geïntegreerd PINpad biedt de mogelijkheid om een ​​extra beveiligingslaag toe te voegen met multi-factor authenticatie. Gebruikers kunnen afzonderlijke deuren specificeren die moeten worden geopend met pincode- of referentieverificatie – of beide vereisen.

Het product past op glazen, houten of aluminium deuren – inclusief brand- en nooduitgangsdeuren – en is beschikbaar voor de gangbare deurprofielen. Het is geschikt voor deurdiktes van 30 tot 120 mm. Bovendien werkt het SMARTair® i-max-beslag met mobiele apps om deuren op afstand te openen. Ook is er een app waarmee gebruikers de op een smartphone opgeslagen inloggegevens kunnen gebruiken.

Meer informatie
Nieuwsbank banner