Bedrijfsnieuws

De Projectinrichter is ook FSC® gecertificeerd

Recentelijk zijn we getoetst door SKH en De Projectinrichter voldoet aan de door de FSC gestelde criteria volgens FSC-STD-40-004 V3-0. We zijn dan ook erg trots te melden dat we in het bezit zijn van het FSC certificaat met certificaatnummer: SKH-COC-000652.

Met dit certificaat garandeert De Projectinrichter dat wij onze leveranciers en onderaannemers houden aan de regels omtrent verantwoord bosbeheer, houtkap- en houtverwerking. Wij veroordelen en (helpen) voorkomen dat illegaal gekapt en verwerkt hout bij onze klanten terechtkomt.

Bij Europese Aanbestedingen wordt met toenemende frequentie gevraagd om een dergelijk certificaat, zodat er met duurzaam geproduceerde meubels wordt ingericht.

Kwaliteitsmanager Jos Jonker geeft aan dat, samen met een team van collega’s van De Projectinrichter, er een handboek tot stand gekomen is waarin alle aspecten beschreven staan.

Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en elk jaar wordt De Projectinrichter, net zoals bij onze ISO 9001 en 14001 certificaten, getoetst of we nog voldoen aan de op dat moment geldende normen.

Over De Projectinrichter

Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair aangevuld met een breed assortiment projectstoffering, dat mede via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers.

Als specialist in inrichten, adviseren zij in het gezamenlijk creëren van een toekomstgerichte, duurzame en efficiënte werkomgeving.
Naast de vestigingen in Oostzaan, Bergeijk, Groningen en Rotterdam, beschikt De Projectinrichter B.V. over een eigen logistiek. De snelgroeiende aandacht voor circulair inrichten wordt gefaciliteerd door een op maat gemaakt pakket aan diensten, producten en financieringsmogelijkheden. De Projectinrichter is FSC, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie
Nieuwsbank banner