Supermarkt op hogeschool

Supermarkt op hogeschool

In september openden twee supermarkten binnen Saxion Hogeschool Enschede en Deventer offcieel hun deuren. Dit gebeurde met gratis koffe, een blauwe loper, ballonnen en speciale combideals. Saxion is de eerste hogeschool met inhouse Albert Heijn to go winkels.

De winkels worden aangestuurd door cateraar Appèl. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl: „Met de opening spelen we maximaal in op de behoeften van studenten. Ze willen gemak en een gevarieerd aanbod voor ieder moment van de dag. Met de vijf restaurants, twee Bakery’s, een espressobar en de supermarkten bieden we een totale beleving aan onze gasten.” Het wordt gecombineerd met de copyshop van Saxion. In Deventer is deze vlakbij de winkel gevestigd en in Enschede is deze geïntegreerd in de winkel. Hier vindt de student schrijfartikelen, gadgets en andere benodigdheden voor de studie.

Op alle Saxion-locaties werd in de zomer ook al FoodCity geintroduceerd, een nieuw foodconcept waarbij minstens 60 procent van het aanbod uit gezonde producten bestaat. Iedere locatie krijgt zijn eigen identiteit in sfeer en aanbod. Het concept wordt gerealiseerd in samenwerking met de Facilitaire Serviceorganisatie van Saxion.


04-10-2019